Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pelolargo F.C los gilitos
Blues Tactiek 442
47% Balbezit 53%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.7 gemiddelde waardering 50.9
excellent Schieten solid
very good Passen good
solid Verdedigen excellent


6e minuut.
Corominas Telechea speelt de bal door. Herbella rent richting de bal. Herbella passt de bal in één keer door. Subirats is nu in balbezit. Subirats haalt uit met een fantastische trap. Kolsuz bokst de bal weg.

7e minuut.
Cuéllar Sacristán passt de bal zonder na te denken. Dürr is nu in balbezit. Obando tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Obando krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Subirats passt de bal met de wreef. Herbella heeft problemen om de bal te vangen. Hagiu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Herbella is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Subirats legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Kolsuz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pelolargo F.C 53%, los gilitos 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pelolargo F.C - los gilitos 0:0

47e minuut.
Nourredine met een snelle inworp. González-Villamil rent richting de bal. Skalski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Skalski krijgt een gele kaart. González-Villamil is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Obando met een snel genomen vrije trap. González-Villamil rent richting de bal. González-Villamil draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
González-Villamil is nu in balbezit. González-Villamil draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ouédec de bal onder controle te krijgen. Herbella bereikt de bal nog maar net als eerste. Herbella draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Kolsuz bokst de bal weg.

53e minuut.
Hagiu geeft de bal voor. Bajić kopt de bal weg. Reverte probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cuéllar Sacristán rent richting de bal. Cuéllar Sacristán schiet op doel. Santana Ponce verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Meana heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dürr neemt de hoekschop.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Inworp. Albesa komt het veld opgelopen. Herbasch controleert de bal met de borst. Subirats rent richting de bal. Herbasch legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Subirats wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Subirats zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pelolargo F.C - los gilitos 1:0

66e minuut.
Carpintero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. González-Villamil rent richting de bal. González-Villamil met een sublieme pass. Albesa rent richting de bal. Albesa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Carpintero rent richting de bal. Holvik verovert de bal door een tackle van achteren. Holvik met een sublieme pass. Bajić rent richting de bal. Bajić geeft de bal voor. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Dürr rent richting de bal. Dürr geeft een hoge lob. Carpintero met een sublieme pass. Subirats bereikt de bal nog maar net als eerste. Subirats draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Subirats bereikt de bal nog maar net als eerste. Skalski verovert de bal door een tackle van achteren. González-Villamil begaat een overtreding. Skalski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Skalski kan niet meer verder spelen. Daia komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pelolargo F.C 41%, los gilitos 59%.
Pelolargo F.C - los gilitos 1:0