Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AB f.c. Verano FT
jj Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
2 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
24.6 gemiddelde waardering 24.9
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


5e minuut.
Wollny met de inworp. López Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. López Ramírez passt de bal zonder na te denken. García Cabrera is nu in balbezit. García Cabrera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Chesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Chesi geeft de bal voor. González Mateos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Albendea rent richting de bal. Albendea haalt uit met een fantastische trap. Martínez Vinuesa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
González Mateos passt de bal zonder na te denken. Carrión Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Albendea is nu in balbezit. Carrión Delgado onderschept slim de pass. Carrión Delgado schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AB f.c. 67%, Verano FT 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AB f.c. - Verano FT 0:0

51e minuut.
Aranburu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Nourredine komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Carrión Delgado kan de bal niet met de borst controleren. García Estévez verovert de bal door een tackle van achteren. García Estévez geeft de bal voor. García Cabrera rent richting de bal. García Cabrera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Sanz Cordón verovert de bal door een tackle van achteren. Sanz Cordón probeert naar een medespeler te passen. López Ramírez bereikt de bal nog maar net als eerste. López Ramírez haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Pirtskhalava de bal onder controle te krijgen. Martínez Vinuesa bokst de bal weg.

66e minuut.
García Estévez geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sanz Cordón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carrión Delgado rent richting de bal. Carrión Delgado haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AB f.c. 52%, Verano FT 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AB f.c. - Verano FT 0:0