Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C. F. Canal Deportivo Madrigueras Team
Normal Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
23% Spel op eigen helft 77%
34 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.6 gemiddelde waardering 19.8
average Schieten poor
adequate Passen poor
solid Verdedigen poor


3e minuut.
Koutsopoulos speelt de bal door. Mrowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrowiec speelt de bal door. Daar is De la Cruz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De la Cruz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Scándolo onderschept slim de pass. Mrowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrowiec passt de bal in één keer door. De la Cruz is nu in balbezit. De la Cruz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Vitezović probeert naar een medespeler te passen. Mrowiec rent richting de bal. De la Cruz is nu in balbezit. De la Cruz schiet op doel. Na een snelle pass probeert Múgika de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Gott geeft een hoge lob. Klungelig pakt García de la Cruz de bal. Kazanecki is nu in balbezit. Mrowiec is nu in balbezit. Mrowiec geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Mario Martínez trapt de bal weg. Vitezović kopt de bal weg. Klungelig pakt Scándolo de bal. De la Cruz is nu in balbezit. De la Cruz schiet op doel. Mario Martínez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De la Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. De la Cruz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C. F. Canal Deportivo - Madrigueras Team 1:0

21e minuut.
Vitezović speelt de bal door. Mrowiec rent richting de bal. Mrowiec passt de bal zonder na te denken. De la Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. De la Cruz schiet op doel. Mario Martínez bokst de bal weg. Klungelig pakt Múgika de bal. De la Cruz verovert de bal door een tackle van achteren. De la Cruz schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
De la Cruz is nu in balbezit. Mrowiec rent richting de bal. Múgika bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrowiec verovert de bal door een tackle van achteren. Mrowiec draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Klungelig pakt Koutsopoulos de bal. Sola bereikt de bal nog maar net als eerste. Koutsopoulos schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Koutsopoulos moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Koutsopoulos schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

25e minuut.
Sola kopt de bal weg. Mrowiec rent richting de bal. De la Cruz rent richting de bal. Mrowiec is nu in balbezit. Mrowiec haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Klungelig pakt Vitezović de bal. Vitezović probeert naar een medespeler te passen. Marigil rent richting de bal. Mrowiec onderschept slim de pass. Mrowiec draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
De la Cruz is nu in balbezit. Marigil tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. De la Cruz raakt geblesseerd tijdens het duel. Vitezović met een snel genomen vrije trap. Gott geeft een hoge lob. García de la Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrowiec haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Daar is Vitezović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vitezović speelt de bal door. Scándolo is nu in balbezit. De la Cruz verovert de bal door een tackle van achteren. De la Cruz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C. F. Canal Deportivo - Madrigueras Team 2:0

33e minuut.
Scándolo geeft de bal voor. Inworp. Kazanecki met de inworp. Mrowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrowiec geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Mrowiec is nu in balbezit. Mrowiec passt de bal met de wreef. Scándolo rent richting de bal. De la Cruz onderschept slim de pass. De la Cruz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Preguinho passt de bal zonder na te denken. Gott bereikt de bal nog maar net als eerste. Gott speelt de bal door. De la Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. De la Cruz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C. F. Canal Deportivo - Madrigueras Team 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C. F. Canal Deportivo 23%, Madrigueras Team 77%.
C. F. Canal Deportivo - Madrigueras Team 3:0

53e minuut.
Candelas rent richting de bal. Candelas probeert naar een medespeler te passen. Marigil rent richting de bal. Mrowiec verovert de bal door een tackle van achteren. Mrowiec haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Preguinho onderschept slim de pass. Vitezović probeert naar een medespeler te passen. De la Cruz rent richting de bal. De la Cruz draait met de bal, schiet en ... Múgika probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C. F. Canal Deportivo - Madrigueras Team 4:0

66e minuut.
Mrowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrowiec passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Múgika de bal. De la Cruz is nu in balbezit. De la Cruz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Doeltrap. Mario Martínez met een harde bal richting middenveld. de la Casa kan de bal niet met de borst controleren. Mrowiec is nu in balbezit. Mrowiec haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Mrowiec is nu in balbezit. Mrowiec geeft een hoge lob. De la Cruz is nu in balbezit. De la Cruz haalt uit met een fantastische trap. Mario Martínez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
C. F. Canal Deportivo - Madrigueras Team 5:0

85e minuut.
Múgika is nu in balbezit. Mrowiec verovert de bal door een tackle van achteren. Mrowiec passt de bal met de wreef. De la Cruz rent richting de bal. De la Cruz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Gott rent richting de bal. Gott passt de bal in één keer door. Klungelig pakt De la Cruz de bal. Mrowiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrowiec schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Candelas is nu in balbezit. Vitezović verovert de bal door een tackle van achteren. Vitezović probeert naar een medespeler te passen. Mrowiec is nu in balbezit. Mrowiec schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C. F. Canal Deportivo 24%, Madrigueras Team 76%.
C. F. Canal Deportivo - Madrigueras Team 5:0