Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rayo Mostoletano Chikillos Fc
Aporellos Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
34% Spel op eigen helft 66%
26 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.6 gemiddelde waardering 19.9
uitstekend Schieten slecht
redelijk Passen zwak
matig Verdedigen slecht


1e minuut.
Rousseaux passt de bal met de wreef. Sharpe bereikt de bal nog maar net als eerste. Sharpe geeft de bal voor. Dobrev is nu in balbezit. Dobrev haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Vigón geeft een hoge lob. Rández bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauwers begaat een overtreding. Lauwers krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Doeltrap. Gökalp trapt de bal weg. Rousseaux kopt de bal weg. Huget heeft problemen om de bal te vangen. Dobrev rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo Mostoletano - Chikillos Fc 1:0

14e minuut.
San Nazario rent richting de bal. Rousseaux verovert de bal door een tackle van achteren. Rousseaux passt de bal met de wreef. Dobrev rent richting de bal. Dobrev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Castillo Estévez trapt de bal weg van het doel. Rousseaux kopt de bal weg. Daar is Huget, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobrev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrev haalt uit met een fantastische trap. Martínez Franco bokst de bal weg. Molina Mata rent richting de bal. Molina Mata draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Molina Mata bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina Mata geeft de bal voor. Huget heeft problemen om de bal te vangen. Dobrev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrev draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo Mostoletano - Chikillos Fc 2:0

20e minuut.
San Nazario is nu in balbezit. Rousseaux verovert de bal door een tackle van achteren. Rousseaux passt de bal in één keer door. Dobrev is nu in balbezit. Dobrev draait met de bal, schiet en ... Martínez Franco bokst de bal weg.

26e minuut.
Rousseaux passt de bal zonder na te denken. Sharpe speelt de bal door. Sarafis is nu in balbezit. Sarafis probeert naar een medespeler te passen. Molina Mata geeft een hoge lob. Martínez Franco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Dobrev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobrev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo Mostoletano - Chikillos Fc 3:0

29e minuut.
Dobrev rent richting de bal. Dobrev passt de bal in één keer door. Molina Mata is nu in balbezit. Dobrev rent richting de bal. Dobrev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo Mostoletano - Chikillos Fc 4:0

31e minuut.
Molina Mata met een sublieme pass. Dobrev is nu in balbezit. Castillo Estévez is nu in balbezit. Dobrev onderschept slim de pass. Dobrev haalt uit met een fantastische trap. Martínez Franco bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Daar is Molina Mata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Molina Mata speelt de bal door. Dobrev rent richting de bal. Dobrev schiet op doel. Martínez Franco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo Mostoletano - Chikillos Fc 5:0

40e minuut.
Garştea trapt de bal weg. Rousseaux is nu in balbezit. Rousseaux probeert naar een medespeler te passen. Dobrev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrev draait met de bal, schiet en ... Martínez Franco bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo Mostoletano - Chikillos Fc 6:0

42e minuut.
San Nazario bereikt de bal nog maar net als eerste. Rousseaux verovert de bal door een tackle van achteren. Rousseaux met een sublieme pass. Dobrev is nu in balbezit. Dobrev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo Mostoletano - Chikillos Fc 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rayo Mostoletano 39%, Chikillos Fc 61%.
Rayo Mostoletano - Chikillos Fc 7:0

46e minuut.
Zlatinov komt het veld opgelopen.

46e minuut.
San Nazario rent richting de bal. Rousseaux onderschept slim de pass. Rousseaux speelt de bal door. Dobrev kan de bal niet met de borst controleren. Dobrev draait met de bal, schiet en ... Martínez Franco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo Mostoletano - Chikillos Fc 8:0

48e minuut.
Rousseaux passt de bal met de wreef. Sarafis is nu in balbezit. Zamudio is nu in balbezit. Sharpe verovert de bal door een tackle van achteren. Sharpe geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Lauwers verovert de bal door een tackle van achteren. Lauwers geeft de bal voor. Klungelig pakt Castillo Estévez de bal. Molina Mata is nu in balbezit. Molina Mata haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Sharpe verovert de bal door een tackle van achteren. Narbarte verovert de bal door een tackle van achteren. Narbarte met een sublieme pass. Dobrev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo Mostoletano - Chikillos Fc 9:0

56e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Martínez Franco niet meer kan verder spelen. Gonzalvo komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Dobrev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrev heeft problemen om de bal te vangen. Dobrev passt de bal in één keer door. Molina Mata bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina Mata haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Rousseaux met een sublieme pass. Dobrev is nu in balbezit. Molina Mata is nu in balbezit. Dobrev is nu in balbezit. Dobrev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Gonzalvo met een harde bal richting middenveld. Sharpe rent richting de bal. Sharpe speelt de bal door. Daar is Dobrev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobrev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rayo Mostoletano - Chikillos Fc 10:0

78e minuut.
Sarafis passt de bal zonder na te denken. Molina Mata is nu in balbezit. Molina Mata geeft de bal voor. Rousseaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Rousseaux schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Sharpe geeft een lange en hoge pass. Daar is Charcos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Molina Mata geeft een hoge lob. Dobrev rent richting de bal. Dobrev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Sharpe probeert naar een medespeler te passen. Dobrev rent richting de bal. Dobrev passt de bal in één keer door. Rousseaux rent richting de bal. Rousseaux schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Sharpe probeert naar een medespeler te passen. Vigón rent richting de bal. Rousseaux rent richting de bal. Lauwers is nu in balbezit. Lauwers geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Daar is Dobrev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobrev probeert naar een medespeler te passen. Rousseaux heeft problemen om de bal te vangen. Dobrev rent richting de bal. Dobrev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rayo Mostoletano 29%, Chikillos Fc 71%.
Rayo Mostoletano - Chikillos Fc 10:0