Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Teaser Omega Alpha F.C.
Attack Tactiek Roda`s 442
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
17 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 3
45.8 gemiddelde waardering 37.5
solide Schieten redelijk
redelijk Passen matig
solide Verdedigen goed


3e minuut.
Raisi met een snelle inworp. Somerkari rent richting de bal. Somerkari geeft een lange en hoge pass. Brandi krijgt zijn hoofd ertegen. Burlan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Teaser - Omega Alpha F.C. 0:1

12e minuut.
McKeown onderschept slim de pass. Babiński rent richting de bal. McKeown onderschept slim de pass. McKeown haalt uit met een fantastische trap. Burlan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Cardoso rent richting de bal. Cardoso passt de bal in één keer door. Kemppinen rent richting de bal. Kemppinen geeft een lange en hoge pass. Gaugaş krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Tragidis onderschept slim de pass. Somerkari onderschept slim de pass. Somerkari passt de bal in één keer door. Brandi rent richting de bal. Brandi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Imfeld rent richting de bal. Imfeld passt de bal zonder na te denken. Babiński geeft een lange en hoge pass. Gaugaş is nu in balbezit. Gaugaş schiet op doel. Dogas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gaugaş is nu in balbezit. Gaugaş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Teaser - Omega Alpha F.C. 1:1

25e minuut.
Teodoro probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gaugaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vázquez Veiga schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Vázquez Veiga moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Vázquez Veiga schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

27e minuut.
Inworp. Raisi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Somerkari geeft een hoge lob. Brandi springt en kopt de bal. Burlan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Teaser - Omega Alpha F.C. 1:2

31e minuut.
Burlan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Teodoro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Demartini met een sublieme pass. Cardoso is nu in balbezit. Cardoso haalt uit met een fantastische trap. Dogas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Schockaert geeft een lange en hoge pass. Tragidis kopt de bal weg. Demartini met een sublieme pass. Klungelig pakt Gaugaş de bal. Gaugaş schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Schockaert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Demartini bereikt de bal nog maar net als eerste. Demartini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Teaser - Omega Alpha F.C. 2:2

45e minuut.
Teodoro is nu in balbezit. Teodoro passt de bal zonder na te denken. Brandi is nu in balbezit. Brandi schiet op doel. Babiński probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Teaser 51%, Omega Alpha F.C. 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Teaser - Omega Alpha F.C. 2:2

46e minuut.
Becchio komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Demartini passt de bal met de wreef. Chita rent richting de bal. Chita speelt de bal door. Gaugaş rent richting de bal. Gaugaş draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Demartini speelt de bal door. Gaugaş heeft problemen om de bal te vangen. Gaugaş met een sublieme pass. Cardoso rent richting de bal. Cardoso haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Koren probeert de bal met de borst te controleren. Odzimkowski is nu in balbezit. Odzimkowski geeft een hoge lob. Cardoso rent richting de bal. Cardoso haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Codrea komt het veld opgelopen. Saefullah komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Schockaert geeft de bal voor. Inworp. Chita zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gaugaş is nu in balbezit. Gaugaş schiet op doel. Paal! Dogas bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Teaser - Omega Alpha F.C. 3:2

81e minuut.
Saefullah is nu in balbezit. Saefullah geeft een lange en hoge pass. Gaugaş is nu in balbezit. Gaugaş draait met de bal, schiet en ... Dogas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

84e minuut.
Becchio rent richting de bal. Becchio met een sublieme pass. Gaugaş rent richting de bal. Gaugaş haalt uit met een fantastische trap. Dogas maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Teaser - Omega Alpha F.C. 4:2

87e minuut.
Teodoro passt de bal in één keer door. Raisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Becchio begaat een overtreding. Becchio krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Chita met een snelle inworp. Kemppinen speelt de bal door. Raisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaugaş verovert de bal door een tackle van achteren. Gaugaş draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Teaser 53%, Omega Alpha F.C. 47%.
Teaser - Omega Alpha F.C. 4:2