Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Jiskra Strážnice sokol brno
Normal Tactiek zaloha
37% Balbezit 63%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 38
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.6 gemiddelde waardering 45.3
poor Schieten very good
poor Passen very good
average Verdedigen weak


4e minuut.
Jeftović bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeftović geeft een lange en hoge pass. Vízek verovert de bal door een tackle van achteren. Binder kan de bal niet met de borst controleren. Binder draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Dejdar probeert naar een medespeler te passen. Jeftović rent richting de bal. Jeftović passt de bal zonder na te denken. Damian bereikt de bal nog maar net als eerste. Damian draait met de bal, schiet en ... Vykopal bokst de bal weg.

9e minuut.
Binder probeert naar een medespeler te passen. Jeftović is nu in balbezit. Jeftović probeert naar een medespeler te passen. Damian is nu in balbezit. Damian schiet op doel. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Żuczek passt de bal in één keer door. Pazderski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazderski probeert naar een medespeler te passen. Binder is nu in balbezit. Binder haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Binder bereikt de bal nog maar net als eerste. Binder geeft de bal voor. Damian bereikt de bal nog maar net als eerste. Damian schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jiskra Strážnice - sokol brno 0:1

27e minuut.
Tektaban verovert de bal door een tackle van achteren. Motejl legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tektaban raakt geblesseerd tijdens het duel. Damian legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Vykopal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jiskra Strážnice - sokol brno 0:2

30e minuut.
Damian kopt de bal weg. Tektaban met een sublieme pass. Binder controleert de bal met de borst. Binder haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Vízek heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Damian heeft problemen om de bal te vangen. Tektaban rent richting de bal. Damian is nu in balbezit. Damian haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Tektaban verovert de bal door een tackle van achteren. Tektaban met een sublieme pass. Binder speelt de bal door. Klungelig pakt Damian de bal. Damian schiet op doel. Vykopal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Damian rent richting de bal. Damian draait met de bal, schiet en ... Vykopal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jiskra Strážnice - sokol brno 0:3

42e minuut.
Jeftović met een sublieme pass. Tektaban geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Frýba de bal onder controle te krijgen. Damian is nu in balbezit. Damian schiet op doel. Vykopal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jiskra Strážnice - sokol brno 0:4

44e minuut.
Maier rent richting de bal. Binder verovert de bal door een tackle van achteren. Binder passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Damian de bal. Damian haalt uit met een fantastische trap. Vykopal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Jiskra Strážnice 84%, sokol brno 16%.
FC Jiskra Strážnice - sokol brno 0:4

49e minuut.
Jeftović passt de bal met de wreef. Tektaban is nu in balbezit. Tektaban passt de bal in één keer door. Damian bereikt de bal nog maar net als eerste. Damian schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jiskra Strážnice - sokol brno 0:5

50e minuut.
Gabryš probeert naar een medespeler te passen. Kurka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurka passt de bal zonder na te denken. Damian bereikt de bal nog maar net als eerste. Damian draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Genty met een sublieme pass. Jeftović is nu in balbezit. Jeftović passt de bal met de wreef. Damian bereikt de bal nog maar net als eerste. Damian draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Binder met een sublieme pass. Damian bereikt de bal nog maar net als eerste. Kysilka geeft een hoge lob. Damian rent richting de bal. Damian draait met de bal, schiet en ... Vykopal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vízek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vízek geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pazderski neemt de hoekschop. Damian springt en kopt de bal. Vykopal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Inworp. Jeftović met de inworp. Tektaban met een sublieme pass. Binder bereikt de bal nog maar net als eerste. Binder haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Daar is Jeftović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dejdar bereikt de bal nog maar net als eerste. Dejdar passt de bal zonder na te denken. Damian bereikt de bal nog maar net als eerste. Damian haalt uit met een fantastische trap. Vykopal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Damian rent richting de bal. Damian schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jiskra Strážnice - sokol brno 0:6

66e minuut.
Binder is nu in balbezit. Maier verovert de bal door een tackle van achteren. Pazgřivec speelt de bal door. Damian bereikt de bal nog maar net als eerste. Damian haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jiskra Strážnice - sokol brno 0:7

68e minuut.
Tektaban is nu in balbezit. Tektaban speelt de bal door. Jeftović met een sublieme pass. Damian is nu in balbezit. Damian haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Pazderski is nu in balbezit. Pazderski passt de bal zonder na te denken. Maier is nu in balbezit. Binder verovert de bal door een tackle van achteren. Binder draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Tektaban geeft de bal voor. Damian kopt de bal weg. Jeftović probeert naar een medespeler te passen. Damian is nu in balbezit. Damian haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Jeftović geeft een hoge lob. Vízek bereikt de bal nog maar net als eerste. Damian verovert de bal door een tackle van achteren. Damian draait met de bal, schiet en ... Vykopal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jiskra Strážnice - sokol brno 0:8

88e minuut.
Żuczek met een snelle inworp. Pazderski geeft een lange en hoge pass. Damian is nu in balbezit. Damian schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Drašar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pazderski is nu in balbezit. Pazderski speelt de bal door. Tektaban bereikt de bal nog maar net als eerste. Tektaban schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jiskra Strážnice - sokol brno 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Jiskra Strážnice 82%, sokol brno 18%.
FC Jiskra Strážnice - sokol brno 0:9