Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Jiskra Strážnice Saimi Angels
Normal Tactiek Saimi Devils
42% Balbezit 58%
90% Spel op eigen helft 10%
0 Doelpogingen 47
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.4 gemiddelde waardering 49.9
weak Schieten adequate
poor Passen formidable
average Verdedigen good


2e minuut.
Fajt passt de bal in één keer door. Záviska is nu in balbezit. Záviska speelt de bal door. Vilkovský is nu in balbezit. Vilkovský geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tauský met de inworp. Daar is Fajt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fajt geeft een hoge lob. Rychlík springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Kysilka rent richting de bal. Záviska geeft een hoge lob. Tauský kopt de bal weg. Rychlík bereikt de bal nog maar net als eerste. Rychlík schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Rychlík raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Simon komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Klungelig pakt Simon de bal. Záviska rent richting de bal. Záviska probeert naar een medespeler te passen. Vilkovský is nu in balbezit. Vilkovský haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Simon heeft problemen om de bal te vangen. Drašar is nu in balbezit. Simon onderschept slim de pass. Simon schiet op doel. Vykopal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jiskra Strážnice - Saimi Angels 0:1

12e minuut.
Tauský speelt de bal door. Fajt rent richting de bal. Simon is nu in balbezit. Simon schiet op doel. Vykopal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jiskra Strážnice - Saimi Angels 0:2

14e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vykopal trapt de bal weg. Fajt kopt de bal weg. Vilkovský rent richting de bal. Vilkovský haalt uit met een fantastische trap. Vykopal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Vilkovský probeert naar een medespeler te passen. Simon is nu in balbezit. Kysilka verovert de bal door een tackle van achteren. Záviska onderschept slim de pass. Záviska haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jiskra Strážnice - Saimi Angels 0:3

21e minuut.
Záviska geeft de bal voor. Vilkovský probeert naar een medespeler te passen. Tauský speelt de bal door. Záviska bereikt de bal nog maar net als eerste. Záviska draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jiskra Strážnice - Saimi Angels 0:4

23e minuut.
Frýba bereikt de bal nog maar net als eerste. Frýba geeft de bal voor. Inworp. Fajt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tauský geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Záviska probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Frýba rent richting de bal. Frýba passt de bal zonder na te denken. Douděra geeft een hoge lob. Záviska krijgt zijn hoofd ertegen. Vykopal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Simon is nu in balbezit. Simon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jiskra Strážnice - Saimi Angels 0:5

25e minuut.
Inworp. Fajt met de inworp. Klungelig pakt Tauský de bal. Tauský geeft een lange en hoge pass. Kysilka kopt de bal weg. Vykopal bokst de bal weg. Vilkovský rent richting de bal. Vilkovský schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jiskra Strážnice - Saimi Angels 0:6

27e minuut.
Simon kopt de bal weg. Vilkovský heeft problemen om de bal te vangen. Záviska bereikt de bal nog maar net als eerste. Záviska haalt uit met een fantastische trap. Vykopal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jiskra Strážnice - Saimi Angels 0:7

32e minuut.
Vilkovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilkovský passt de bal zonder na te denken. Záviska probeert naar een medespeler te passen. Simon rent richting de bal. Simon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Mudr heeft problemen om de bal te vangen. Douděra bereikt de bal nog maar net als eerste. Douděra geeft de bal voor. Vilkovský rent richting de bal. Vilkovský schiet op doel. Vykopal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Simon heeft problemen om de bal te vangen. Simon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jiskra Strážnice - Saimi Angels 0:8

40e minuut.
Douděra geeft een hoge lob. Simon bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fajt zal de hoekschop nemen. Simon krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Tauský kopt de bal weg. Fajt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fajt geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Maier de bal onder controle te krijgen. Vilkovský springt en kopt de bal. Vykopal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Simon krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jiskra Strážnice - Saimi Angels 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Jiskra Strážnice 92%, Saimi Angels 8%.
FC Jiskra Strážnice - Saimi Angels 0:9

53e minuut.
Záviska bereikt de bal nog maar net als eerste. Záviska passt de bal zonder na te denken. Daar is Vízek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simon bereikt de bal nog maar net als eerste. Simon schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Doeltrap. Vykopal trapt de bal weg. Fajt kopt de bal weg. Simon rent richting de bal. Simon haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jiskra Strážnice - Saimi Angels 0:10

57e minuut.
Tauský passt de bal zonder na te denken. Simon bereikt de bal nog maar net als eerste. Záviska is nu in balbezit. Záviska haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jiskra Strážnice - Saimi Angels 0:11

58e minuut.
Motejl geeft de bal voor. Inworp. Douděra met de inworp. Tauský geeft een lange en hoge pass. Simon maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Tauský kopt de bal weg. Motejl probeert de bal met de borst te controleren. Vilkovský probeert naar een medespeler te passen. Záviska rent richting de bal. Záviska draait met de bal, schiet en ... Vykopal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vízek heeft problemen om de bal te vangen. Simon is nu in balbezit. Simon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jiskra Strážnice - Saimi Angels 0:12

63e minuut.
Douděra is nu in balbezit. Douděra probeert naar een medespeler te passen. Záviska rent richting de bal. Záviska draait met de bal, schiet en ... Vykopal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jiskra Strážnice - Saimi Angels 0:13

64e minuut.
Fajt met een sublieme pass. Záviska probeert naar een medespeler te passen. Douděra bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilkovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilkovský geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Douděra probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Simon de bal. Záviska bereikt de bal nog maar net als eerste. Záviska draait met de bal, schiet en ... Vykopal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jiskra Strážnice - Saimi Angels 0:14

71e minuut.
Fajt kopt de bal weg. Simon is nu in balbezit. Vízek is nu in balbezit. Simon onderschept slim de pass. Klungelig pakt Vilkovský de bal. De bal raakt de paal. Vilkovský bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.

73e minuut.
Douděra bereikt de bal nog maar net als eerste. Douděra speelt de bal door. Vilkovský probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Záviska de bal. Záviska schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Záviska speelt de bal door. Simon bereikt de bal nog maar net als eerste. Simon passt de bal met de wreef. Vilkovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilkovský haalt uit met een fantastische trap. Vykopal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vilkovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Vykopal met een sublieme pass. Gabryš heeft problemen om de bal te vangen. Tokuç geeft een lange en hoge pass. Vilkovský geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Vízek geeft de bal voor. Simon kopt de bal weg. Klungelig pakt Motejl de bal. Douděra geeft een hoge lob. Záviska krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Simon kopt de bal weg. Klungelig pakt Mudr de bal. Douděra geeft de bal voor. Simon maakt een snoekduik en kopt de bal. Vykopal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Jiskra Strážnice - Saimi Angels 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Jiskra Strážnice 88%, Saimi Angels 12%.
FC Jiskra Strážnice - Saimi Angels 0:15