Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rocky Frenštát NSFK Olomouc
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 19.1
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Sečkař met een sublieme pass. Šturm rent richting de bal. Šturm passt de bal zonder na te denken. Fráňa rent richting de bal. Fráňa haalt uit met een fantastische trap. Záblocký kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rocky Frenštát - NSFK Olomouc 0:1

12e minuut.
Herold heeft problemen om de bal te vangen. Gálik rent richting de bal. Sečkař bereikt de bal nog maar net als eerste. Poláček onderschept slim de pass. Poláček draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Sečkař probeert naar een medespeler te passen. Daar is Šturm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Křen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Křen krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Gálik onderschept slim de pass. Peluňka rent richting de bal. Peluňka passt de bal met de wreef. Gálik bereikt de bal nog maar net als eerste. Herold bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Sečkař kopt de bal weg. Křen probeert de bal aan de voet te houden. Fráňa rent richting de bal. Lorenc rent richting de bal. Lorenc draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rocky Frenštát - NSFK Olomouc 0:2

32e minuut.
Sečkař passt de bal met de wreef. Vrána rent richting de bal. Vrána speelt de bal door. Poláček bereikt de bal nog maar net als eerste. Poláček schiet op doel. Harvalik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Daar is Dlabač, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dlabač probeert naar een medespeler te passen. Sládeček is nu in balbezit. Gálik verovert de bal door een tackle van achteren. Gálik haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Lorenc onderschept slim de pass. Křen rent richting de bal. Lorenc begaat een overtreding. Lorenc krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rocky Frenštát 50%, NSFK Olomouc 50%.
Rocky Frenštát - NSFK Olomouc 0:2

46e minuut.
Gálik verovert de bal door een tackle van achteren. Sečkař rent richting de bal. Gálik schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gálik krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Jakl probeert naar een medespeler te passen. Sečkař bereikt de bal nog maar net als eerste. Sečkař met een sublieme pass. Lorenc rent richting de bal. Lorenc schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Daar is Gálik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herold met een sublieme pass. Bahenský rent richting de bal. Bahenský met een sublieme pass. Vrána geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Jakob geeft een lange en hoge pass. Peluňka probeert de bal aan de voet te houden. Poláček rent richting de bal. Poláček schiet op doel. Harvalik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rocky Frenštát - NSFK Olomouc 1:2

84e minuut.
Sečkař speelt de bal door. Gálik rent richting de bal. Gálik passt de bal met de wreef. Poláček is nu in balbezit. Poláček schiet op doel. Harvalik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Vrána passt de bal zonder na te denken. Poláček rent richting de bal. Herold tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Herold krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rocky Frenštát 48%, NSFK Olomouc 52%.
Rocky Frenštát - NSFK Olomouc 1:2