Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rocky Frenštát FC All Star XI
Normal Tactiek 352
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 27.5
slecht Schieten matig
slecht Passen matig
slecht Verdedigen zwak


3e minuut.
Šavrda heeft problemen om de bal te vangen. Fták rent richting de bal. Šavrda rent richting de bal. Šavrda draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Dupal de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Gálik is nu in balbezit. Vadílek verovert de bal door een tackle van achteren. Vadílek geeft een hoge lob. Prunariu is nu in balbezit. Prunariu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Bahenský is nu in balbezit. Fták onderschept slim de pass. Fták met een sublieme pass. Šavrda is nu in balbezit. Šavrda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Brtník is nu in balbezit. Dlabač onderschept slim de pass. Dlabač probeert naar een medespeler te passen. Daar is Poláček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poláček haalt uit met een fantastische trap. Mastík bokst de bal weg.

41e minuut.
Jakob bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakob passt de bal met de wreef. Dlabač speelt de bal door. Poláček is nu in balbezit. Poláček draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rocky Frenštát 55%, FC All Star XI 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rocky Frenštát - FC All Star XI 0:0

62e minuut.
Bertelman probeert de bal aan de voet te houden. Prunariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrána legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Prunariu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Šavrda neemt zijn aanloop.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Šavrda rent richting de bal. Šavrda passt de bal in één keer door. Prunariu is nu in balbezit. Prunariu draait met de bal, schiet en ... Záblocký maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rocky Frenštát - FC All Star XI 0:1

76e minuut.
Dlabač probeert naar een medespeler te passen. Vadílek heeft problemen om de bal te vangen. Gálik bereikt de bal nog maar net als eerste. Poláček bereikt de bal nog maar net als eerste. Poláček draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rocky Frenštát 45%, FC All Star XI 55%.
Rocky Frenštát - FC All Star XI 0:1