Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC All Star XI NSFK Olomouc
352 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
34% Spel op eigen helft 66%
16 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 2
1 Buitenspel 0
26.5 gemiddelde waardering 18.3
average Schieten weak
average Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Šavrda met een sublieme pass. Fták heeft problemen om de bal te vangen. Fták met een sublieme pass. Prunariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Prunariu haalt uit met een fantastische trap. Paal!

17e minuut.
Fráňa heeft problemen om de bal te vangen. Vadílek is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fráňa. Vadílek wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Vadílek met een snel genomen vrije trap. Peluňka kopt de bal weg. Šavrda rent richting de bal. Šavrda schiet op doel. Korycan bokst de bal weg.

23e minuut.
Čtvrtek met een sublieme pass. Snopek is nu in balbezit. Fráňa is nu in balbezit. Fráňa draait met de bal, schiet en ... Soukeník probeert de bal aan de voet te houden. Mastík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Brtník is nu in balbezit. Brtník geeft de bal voor. Prunariu rent richting de bal. Prunariu schiet op doel. Korycan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Šturm bereikt de bal nog maar net als eerste. Šturm geeft de bal voor. Fráňa is nu in balbezit. Fráňa haalt uit met een fantastische trap. Čtvrtek springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Sládeček is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Adam. Sládeček raakt geblesseerd tijdens het duel. Sládeček met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Fráňa de bal. Fráňa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Fták passt de bal in één keer door. Vadílek is nu in balbezit. Vadílek geeft de bal voor. Prunariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Prunariu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC All Star XI 43%, NSFK Olomouc 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC All Star XI - NSFK Olomouc 0:0

59e minuut.
Peluňka geeft een hoge lob. Vadílek rent richting de bal. Sečkař maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Sečkař moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Sečkař schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Vadílek moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Vadílek kan niet meer verder spelen. Hůrka komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Brtník bereikt de bal nog maar net als eerste. Brtník met een sublieme pass. Soukeník probeert naar een medespeler te passen. Prunariu is nu in balbezit. Prunariu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC All Star XI - NSFK Olomouc 1:0

66e minuut.
Brtník geeft de bal voor. Chmelíček is nu in balbezit. Snopek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Snopek krijgt een gele kaart. Chmelíček is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hůrka zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Prunariu rent richting de bal. Prunariu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC All Star XI - NSFK Olomouc 2:0

69e minuut.
Fták passt de bal zonder na te denken. Daar is Hůrka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Snopek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Snopek is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Hůrka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pachman zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Korycan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Šavrda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šavrda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC All Star XI - NSFK Olomouc 3:0

71e minuut.
Herold bereikt de bal nog maar net als eerste. Herold passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Jakl de bal. Šavrda is nu in balbezit. Šavrda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Baťa met een sublieme pass. Hůrka rent richting de bal. Hůrka passt de bal zonder na te denken. Šavrda rent richting de bal. Šavrda draait met de bal, schiet en ... Paal!

89e minuut.
Fták speelt de bal door. Šavrda is nu in balbezit. Herold bereikt de bal nog maar net als eerste. Fták is nu in balbezit. Fták haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC All Star XI 26%, NSFK Olomouc 74%.
FC All Star XI - NSFK Olomouc 3:0