Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-05 18:50
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.01
  • Stadion: Saimiho Chrám
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 13127
Saimi Angels NEC
ShOw TiMe Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
20% Spel op eigen helft 80%
43 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.7 gemiddelde waardering 16.5
very good Schieten poor
excellent Passen weak
solid Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Jirmal kopt de bal weg. Daar is Záviska, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Záviska probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rychlík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rychlík draait met de bal, schiet en ... Řezáč probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Douděra probeert naar een medespeler te passen. Tauský bereikt de bal nog maar net als eerste. Tauský passt de bal in één keer door. Rychlík heeft problemen om de bal te vangen. Rychlík haalt uit met een fantastische trap. Řezáč kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Tokuç kopt de bal weg. Panchartek is nu in balbezit. Duta onderschept slim de pass. Duta geeft een hoge lob. Rychlík krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Saimi Angels - NEC 1:0

17e minuut.
Douděra bereikt de bal nog maar net als eerste. Douděra geeft een lange en hoge pass. Záviska probeert naar een medespeler te passen. Rychlík bereikt de bal nog maar net als eerste. Rychlík schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Douděra rent richting de bal. Douděra geeft een lange en hoge pass. Záviska kopt de bal weg. Rychlík is nu in balbezit. Rychlík haalt uit met een fantastische trap. Řezáč bokst de bal weg.

21e minuut.
Tauský bereikt de bal nog maar net als eerste. Záviska rent richting de bal. Záviska met een sublieme pass. Rychlík heeft problemen om de bal te vangen. Rychlík haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

22e minuut.
Záviska rent richting de bal. Záviska passt de bal in één keer door. Rychlík is nu in balbezit. Rychlík haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Saimi Angels - NEC 2:0

28e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Řezáč trapt de bal weg van het doel. Douděra kopt de bal weg. Rychlík heeft problemen om de bal te vangen. Rychlík schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Duta passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Douděra de bal. Douděra probeert naar een medespeler te passen. Rychlík rent richting de bal. Rychlík haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saimi Angels - NEC 3:0

31e minuut.
Rychlík heeft problemen om de bal te vangen. Záviska bereikt de bal nog maar net als eerste. Záviska passt de bal zonder na te denken. Rychlík rent richting de bal. Rychlík draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Pekrt rent richting de bal. Záviska verovert de bal door een tackle van achteren. Záviska speelt de bal door. Rychlík bereikt de bal nog maar net als eerste. Rychlík haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Tauský probeert naar een medespeler te passen. Douděra probeert naar een medespeler te passen. Rychlík is nu in balbezit. Rychlík haalt uit met een fantastische trap. Řezáč maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Douděra rent richting de bal. Douděra passt de bal met de wreef. Fajt probeert naar een medespeler te passen. Rychlík bereikt de bal nog maar net als eerste. Rychlík draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saimi Angels 21%, NEC 79%.
Saimi Angels - NEC 3:0

52e minuut.
Tauský met een sublieme pass. Záviska is nu in balbezit. Záviska probeert naar een medespeler te passen. Duta rent richting de bal. Duta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Skalický is nu in balbezit. Tauský verovert de bal door een tackle van achteren. Tauský geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Pekrt de bal onder controle te krijgen. Rychlík maakt een snoekduik en kopt de bal. Řezáč bokst de bal weg. Záviska bereikt de bal nog maar net als eerste. Záviska schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Saimi Angels - NEC 4:0

60e minuut.
Záviska kopt de bal weg. Klungelig pakt Rychlík de bal. Leczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rychlík verovert de bal door een tackle van achteren. Rychlík haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Panchartek speelt de bal door. Jalovec is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Douděra. Douděra krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Douděra verovert de bal door een tackle van achteren. Douděra probeert naar een medespeler te passen. Rychlík rent richting de bal. Rychlík schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Saimi Angels - NEC 5:0

64e minuut.
Fajt is nu in balbezit. Fajt passt de bal met de wreef. Douděra bereikt de bal nog maar net als eerste. Douděra geeft een hoge lob. Rychlík maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Douděra kopt de bal weg. Duta heeft problemen om de bal te vangen. Duta probeert naar een medespeler te passen. Rychlík bereikt de bal nog maar net als eerste. Rychlík schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Iliakis probeert de bal aan de voet te houden. Tauský bereikt de bal nog maar net als eerste. Tauský probeert naar een medespeler te passen. Rychlík bereikt de bal nog maar net als eerste. Rychlík draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Půhoný bereikt de bal nog maar net als eerste. Fajt onderschept slim de pass. Fajt passt de bal in één keer door. Duta is nu in balbezit. Duta draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Daar is Tauský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tauský speelt de bal door. Rychlík is nu in balbezit. Rychlík schiet op doel. Řezáč maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Řezáč probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Douděra kopt de bal weg. Duta met een sublieme pass. Rychlík rent richting de bal. Rychlík schiet op doel. Na een snelle pass probeert Pech de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Tauský passt de bal in één keer door. Záviska bereikt de bal nog maar net als eerste. Záviska met een sublieme pass. Rychlík rent richting de bal. Rychlík haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Rychlík bereikt de bal nog maar net als eerste. Záviska rent richting de bal. Záviska passt de bal zonder na te denken. Rychlík bereikt de bal nog maar net als eerste. Rychlík schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Jirmal trapt de bal weg. Fajt rent richting de bal. Fajt speelt de bal door. Rychlík is nu in balbezit. Rychlík draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Panchartek geeft de bal voor. Fajt kopt de bal weg. Duta rent richting de bal. Rychlík rent richting de bal. Rychlík schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Saimi Angels - NEC 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saimi Angels 18%, NEC 82%.
Saimi Angels - NEC 6:0