Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Skaly Tlumačov FC Banik Havířov
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 18.6
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Nedohlíd met een sublieme pass. Klungelig pakt Kohlíček de bal. Kohlíček speelt de bal door. Raný rent richting de bal. Raný haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Kejklíř rent richting de bal. Vepřek verovert de bal door een tackle van achteren. Vepřek passt de bal zonder na te denken. Oupic is nu in balbezit. Oupic draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Raný is nu in balbezit. Kohlíček is nu in balbezit. Raný bereikt de bal nog maar net als eerste. Raný draait met de bal, schiet en ... Vavroň probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Skaly Tlumačov - FC Banik Havířov 0:1

33e minuut.
Nedohlíd verovert de bal door een tackle van achteren. Nedohlíd passt de bal in één keer door. Vlček is nu in balbezit. Raný onderschept slim de pass. Raný schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Vepřek rent richting de bal. Kolbaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Vepřek verovert de bal door een tackle van achteren. Vepřek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Kohlíček is nu in balbezit. Kohlíček passt de bal in één keer door. Kalina rent richting de bal. Raný verovert de bal door een tackle van achteren. Raný haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Jankovec geeft een lange en hoge pass. Švach is nu in balbezit. Březňák verovert de bal door een tackle van achteren. Kohlíček verovert de bal door een tackle van achteren. Kohlíček schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Skaly Tlumačov - FC Banik Havířov 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Skaly Tlumačov 59%, FC Banik Havířov 41%.
FK Skaly Tlumačov - FC Banik Havířov 0:2

57e minuut.
Guzik rent richting de bal. Kejklíř verovert de bal door een tackle van achteren. Kejklíř met een sublieme pass. Raný is nu in balbezit. Raný draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Kolbaba trapt de bal weg van het doel. Daar is Kohlíček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kejklíř is nu in balbezit. Vepřek is nu in balbezit. Vepřek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Skaly Tlumačov 55%, FC Banik Havířov 45%.
FK Skaly Tlumačov - FC Banik Havířov 0:2