Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Black Attackers AFC CannaValley
Muflonius Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
19% Spel op eigen helft 81%
29 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
38 gemiddelde waardering 18.5
matig Schieten zwak
zeer goed Passen waardeloos
goed Verdedigen slecht


5e minuut.
Mardoša probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kovalevski de bal. Pataky bereikt de bal nog maar net als eerste. Pataky haalt uit met een fantastische trap. Maceček maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Black Attackers - AFC CannaValley 1:0

7e minuut.
Dunlop geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mardoša zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Voráč bereikt de bal nog maar net als eerste. Voráč geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Ďurčo is nu in balbezit. Pataky rent richting de bal. Pataky met een sublieme pass. Kovalevski is nu in balbezit. Kovalevski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Pataky kopt de bal weg. Indra met een sublieme pass. Klungelig pakt Narcis de bal. Kovalevski is nu in balbezit. Kovalevski draait met de bal, schiet en ... Maceček probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Black Attackers - AFC CannaValley 2:0

16e minuut.
Pataky bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Kovalevski de bal. Hrnčíř bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovalevski onderschept slim de pass. Kovalevski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Kalina is nu in balbezit. Kalina passt de bal in één keer door. Daar is Ďurčo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ďurčo geeft een lange en hoge pass. Kovalevski maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Kalina speelt de bal door. Ďurčo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ďurčo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kovalevski de bal. Kovalevski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Black Attackers - AFC CannaValley 3:0

29e minuut.
Narcis rent richting de bal. Pataky onderschept slim de pass. Pataky passt de bal in één keer door. Kovalevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovalevski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Black Attackers - AFC CannaValley 4:0

36e minuut.
Inworp. Kalina zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ďurčo is nu in balbezit. Ďurčo geeft de bal voor. Zubíček probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Maceček probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Klungelig pakt Koloman de bal. Mardoša rent richting de bal. Mardoša speelt de bal door. Pataky is nu in balbezit. Pataky draait met de bal, schiet en ... Maceček verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Čivrný probeert de bal met de borst te controleren. Voráč verovert de bal door een tackle van achteren. Voráč passt de bal zonder na te denken. Kovalevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovalevski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Black Attackers - AFC CannaValley 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Black Attackers 15%, AFC CannaValley 85%.
FC Black Attackers - AFC CannaValley 5:0

47e minuut.
Daar is Kalina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalina speelt de bal door. Dunlop rent richting de bal. Kovalevski onderschept slim de pass. Kovalevski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mardoša rent richting de bal. Mardoša schiet op doel. Maceček maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Zubíček zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kalina met een sublieme pass. Ďurčo rent richting de bal. Pataky is nu in balbezit. Pataky schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Ďurčo rent richting de bal. Ďurčo geeft de bal voor. Kovalevski heeft problemen om de bal te vangen. Pataky rent richting de bal. Pataky draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Black Attackers - AFC CannaValley 6:0

63e minuut.
Dunlop geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mardoša met een snelle inworp. Pataky bereikt de bal nog maar net als eerste. Pataky draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Black Attackers - AFC CannaValley 7:0

68e minuut.
Topçubaşov verovert de bal door een tackle van achteren. Mardoša geeft de bal voor. Pataky bereikt de bal nog maar net als eerste. Pataky schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Black Attackers - AFC CannaValley 8:0

71e minuut.
Ďurčo onderschept slim de pass. Ďurčo speelt de bal door. Kovalevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pataky bereikt de bal nog maar net als eerste. Pataky draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Maceček met een harde bal richting middenveld. Voráč controleert de bal met de borst. Čivrný begaat een overtreding. Čivrný krijgt een gele kaart. Voráč wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Voráč kan niet meer verder spelen. Karlsrud komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Black Attackers 22%, AFC CannaValley 78%.
FC Black Attackers - AFC CannaValley 8:0