Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
slaviapraha FK Skaly Tlumačov
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 18.7
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Klungelig pakt Vrba de bal. Březňák is nu in balbezit. Březňák met een sublieme pass. Oupic bereikt de bal nog maar net als eerste. Oupic haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Vrba is nu in balbezit. Zemančík onderschept slim de pass. Zemančík probeert naar een medespeler te passen. Vepřek is nu in balbezit. Vepřek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Budín kopt de bal weg. Daar is Špírek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Březňák is nu in balbezit. Špírek onderschept slim de pass. Špírek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Zemančík bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrba verovert de bal door een tackle van achteren. Vrba speelt de bal door. Špírek rent richting de bal. Špírek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Krampera probeert naar een medespeler te passen. Vrba is nu in balbezit. Vepřek onderschept slim de pass. Vepřek schiet op doel. Hlinka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
slaviapraha - FK Skaly Tlumačov 0:1

33e minuut.
Klungelig pakt Zemančík de bal. Budín is nu in balbezit. Budín passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Špírek de bal. Špírek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Vepřek rent richting de bal. Padevět onderschept slim de pass. Padevět met een sublieme pass. Špírek rent richting de bal. Špírek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: slaviapraha 44%, FK Skaly Tlumačov 56%.
slaviapraha - FK Skaly Tlumačov 0:1

57e minuut.
Kynčl rent richting de bal. Krampera verovert de bal door een tackle van achteren. Krampera geeft de bal voor. Špírek rent richting de bal. Špírek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
slaviapraha - FK Skaly Tlumačov 1:1

62e minuut.
Falešník geeft de bal voor. Vlček kopt de bal weg. Kynčl bereikt de bal nog maar net als eerste. Krampera onderschept slim de pass. Krampera geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Budín is nu in balbezit. Budín probeert naar een medespeler te passen. Špírek is nu in balbezit. Špírek draait met de bal, schiet en ... Vavroň werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
slaviapraha - FK Skaly Tlumačov 2:1

76e minuut.
Zemančík passt de bal in één keer door. Voříšek is nu in balbezit. Voříšek speelt de bal door. Špírek bereikt de bal nog maar net als eerste. Špírek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: slaviapraha 47%, FK Skaly Tlumačov 53%.
slaviapraha - FK Skaly Tlumačov 2:1