Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Fryšták PENNY
Normal Tactiek taktika
52% Balbezit 48%
30% Spel op eigen helft 70%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 18.4
zwak Schieten matig
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Rolland passt de bal zonder na te denken. Manka probeert de bal met de borst te controleren. Ruprecht rent richting de bal. Ruprecht draait met de bal, schiet en ... Manka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dahlmeier zal de hoekschop nemen. Daar is Ruprecht, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruprecht draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Palma probeert naar een medespeler te passen. Filipi rent richting de bal. Filipi passt de bal met de wreef. Fuks rent richting de bal. Fuks draait met de bal, schiet en ... Koleda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Klapáč zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fuks is nu in balbezit. Fuks passt de bal met de wreef. Štěpaník bereikt de bal nog maar net als eerste. Štěpaník draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Palma rent richting de bal. Palma passt de bal met de wreef. Jaroszuk is nu in balbezit. Štěpaník onderschept slim de pass. Štěpaník haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fryšták - PENNY 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Fryšták 36%, PENNY 64%.
FC Fryšták - PENNY 1:0

70e minuut.
Palma geeft de bal voor. Vozábal met een sublieme pass. Filipi speelt de bal door. Štěpaník rent richting de bal. Štěpaník draait met de bal, schiet en ... Koleda bokst de bal weg. Koukal speelt de bal door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hadač neemt de hoekschop. Filipi kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Palma passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Hliník de bal. Ruprecht rent richting de bal. Ruprecht schiet op doel. Hliník probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Fryšták 25%, PENNY 75%.
FC Fryšták - PENNY 1:0