Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Fox VM Česká kolonie na Marsu
Defend Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
13 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 19
average Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Mertlík passt de bal met de wreef. Frydrych is nu in balbezit. Frydrych geeft een hoge lob. Mertlík bereikt de bal nog maar net als eerste. Mertlík geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Kocourek heeft problemen om de bal te vangen. Podbezdězský rent richting de bal. Podbezdězský geeft de bal voor. Kocourek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocourek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Honzík bereikt de bal nog maar net als eerste. Honzík passt de bal met de wreef. Vojan rent richting de bal. Kocourek onderschept slim de pass. Kocourek schiet op doel. Benák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Mertlík passt de bal in één keer door. Klipec rent richting de bal. Klipec passt de bal zonder na te denken. Mertlík rent richting de bal. Mertlík draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Benák trapt de bal weg. Piškot is nu in balbezit. Macík rent richting de bal. Vízek rent richting de bal. Vízek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Fox VM 65%, Česká kolonie na Marsu 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK Fox VM - Česká kolonie na Marsu 0:0

52e minuut.
Macík passt de bal met de wreef. Vízek bereikt de bal nog maar net als eerste. Piškot is nu in balbezit. Vízek verovert de bal door een tackle van achteren. Vízek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Vízek passt de bal zonder na te denken. Klipec is nu in balbezit. Macík bereikt de bal nog maar net als eerste. Vízek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vízek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Vašák geeft een lange en hoge pass. Červeňák bereikt de bal nog maar net als eerste. Červeňák geeft een lange en hoge pass. Zástava bereikt de bal nog maar net als eerste. Zástava geeft een hoge lob. Benák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Macík passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Klipec de bal onder controle te krijgen. Potěškoště probeert naar een medespeler te passen. Vízek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vízek schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Vašák met de inworp. Macík rent richting de bal. Macík met een sublieme pass. Vízek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vízek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Ledvinka trapt de bal weg. Mertlík is nu in balbezit. Potěškoště geeft een lange en hoge pass. Vízek rent richting de bal. Vízek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Klipec rent richting de bal. Potěškoště bereikt de bal nog maar net als eerste. Klipec tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Klipec krijgt een gele kaart. Potěškoště is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Potěškoště zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vízek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vízek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Fox VM 51%, Česká kolonie na Marsu 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK Fox VM - Česká kolonie na Marsu 0:0