Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1.FC Mostecko FK Fox VM
Normal Tactiek Defend
51% Balbezit 49%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 20.8
weak Schieten average
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen weak


1e minuut.
Daar is Neprakta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vízek onderschept slim de pass. Otava is nu in balbezit. Vízek onderschept slim de pass. Vízek haalt uit met een fantastische trap. Lédl bokst de bal weg. Macík is nu in balbezit. Macík schiet op doel. Lédl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Lacko bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacko geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Mrva de bal onder controle te krijgen. Vízek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vízek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Lacko passt de bal met de wreef. Daar is Macík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lacko met een sublieme pass. Vízek heeft problemen om de bal te vangen. Vízek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Macík verovert de bal door een tackle van achteren. Macík schiet op doel. Mrva probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vízek rent richting de bal. Vízek haalt uit met een fantastische trap. Lédl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Neprakta geeft een hoge lob. Lacko kopt de bal weg. Vykulil is nu in balbezit. Macík onderschept slim de pass. Macík haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Brich rent richting de bal. Lacko onderschept slim de pass. Lacko met een sublieme pass. Vízek rent richting de bal. Vízek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FC Mostecko - FK Fox VM 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC Mostecko 58%, FK Fox VM 42%.
1.FC Mostecko - FK Fox VM 0:1

51e minuut.
Vašák geeft een lange en hoge pass. Mrva kopt de bal weg. Vostrý probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vízek is nu in balbezit. Vízek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Brich passt de bal zonder na te denken. Otava rent richting de bal. Otava speelt de bal door. Vízek heeft problemen om de bal te vangen. Vízek haalt uit met een fantastische trap. Lédl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Kincl onderschept slim de pass. Macík tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kincl is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kincl zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vojan rent richting de bal. Sluníčko verovert de bal door een tackle van achteren. Sluníčko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
1.FC Mostecko - FK Fox VM 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FC Mostecko 61%, FK Fox VM 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
1.FC Mostecko - FK Fox VM 1:1