Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Borovina Nac Mac Feegle
Normal Tactiek 442
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
3 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 25.6
slecht Schieten matig
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


11e minuut.
Velšan bereikt de bal nog maar net als eerste. Krombholc verovert de bal door een tackle van achteren. Krombholc speelt de bal door. Papachristoforou is nu in balbezit. Papachristoforou draait met de bal, schiet en ... Hřebejk bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Kornout trapt de bal weg. Mucha is nu in balbezit. Ervín tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ervín krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Kornout speelt de bal door. Souleiman heeft problemen om de bal te vangen. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Mucha verovert de bal door een tackle van achteren. Mucha schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Baťka rent richting de bal. Krombholc verovert de bal door een tackle van achteren. Krombholc speelt de bal door. Jirsák bereikt de bal nog maar net als eerste. Jirsák draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Borovina 37%, Nac Mac Feegle 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Borovina - Nac Mac Feegle 0:0

55e minuut.
Hřebejk met een harde bal richting middenveld. Krombholc is nu in balbezit. Krombholc passt de bal in één keer door. Papachristoforou bereikt de bal nog maar net als eerste. Papachristoforou schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Krombholc bereikt de bal nog maar net als eerste. Krombholc speelt de bal door. Jirsák rent richting de bal. Jirsák haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borovina - Nac Mac Feegle 0:1

69e minuut.
Valenzuela kopt de bal weg. Krombholc rent richting de bal. Krombholc speelt de bal door. Jirsák rent richting de bal. Jirsák schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borovina - Nac Mac Feegle 0:2

81e minuut.
Valenzuela passt de bal zonder na te denken. Krombholc is nu in balbezit. Krombholc passt de bal met de wreef. Papachristoforou rent richting de bal. Papachristoforou draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Ščuka kopt de bal weg. Papachristoforou heeft problemen om de bal te vangen. Kudrnáč onderschept slim de pass. Hřebejk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Valenzuela geeft de bal voor. Benítez rent richting de bal. Benítez passt de bal in één keer door. Ervín is nu in balbezit. Ervín geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Borovina 72%, Nac Mac Feegle 28%.
FC Borovina - Nac Mac Feegle 0:2