Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Motor Podboří AC Sparta Praha s.r.o.
Normal Tactiek NormaI
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 17.2
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen hopeless
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Podkováň geeft de bal voor. Daar is Hazuka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bota begaat een overtreding. Bota krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Klungelig pakt Kubiš de bal. Mezera onderschept slim de pass. Mezera met een sublieme pass. Brabenec bereikt de bal nog maar net als eerste. Brabenec haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Hazuka onderschept slim de pass. Hazuka speelt de bal door. Ulvdahl rent richting de bal. Ulvdahl draait met de bal, schiet en ... Hladík werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Motor Podboří - AC Sparta Praha s.r.o. 0:1

23e minuut.
Nikodým geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hazuka met een snelle inworp. Dobrodinský bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrodinský geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

23e minuut.
Kubiš passt de bal zonder na te denken. Doucha is nu in balbezit. Zachar begaat een overtreding. Zachar krijgt een gele kaart. Doucha raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Doucha kan niet meer verder spelen. Hynek komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Pála passt de bal in één keer door. Brabenec rent richting de bal. Zachar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brabenec wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Brabenec kan niet meer verder spelen. Krátký komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Motor Podboří 51%, AC Sparta Praha s.r.o. 49%.
FC Motor Podboří - AC Sparta Praha s.r.o. 0:1

46e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mezera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kotek is nu in balbezit. Kotek schiet op doel. Krystlík probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Erben rent richting de bal. Kotek verovert de bal door een tackle van achteren. Kotek speelt de bal door. Ulvdahl is nu in balbezit. Ulvdahl schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hladík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Dobrodinský bereikt de bal nog maar net als eerste. Pála bereikt de bal nog maar net als eerste. Zachar rent richting de bal. Krátký onderschept slim de pass. Krátký schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Motor Podboří - AC Sparta Praha s.r.o. 1:1

61e minuut.
Pála probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zachar probeert naar een medespeler te passen. Erben geeft de bal voor. Krátký rent richting de bal. Krátký schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Motor Podboří - AC Sparta Praha s.r.o. 2:1

76e minuut.
Krystlík geeft een hoge lob. Inworp. Mezera met een snelle inworp. Kotek rent richting de bal. Kotek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Mezera geeft een lange en hoge pass. Pála rent richting de bal. Ulvdahl verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Ulvdahl de bal. Ulvdahl schiet op doel. Hladík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Motor Podboří 60%, AC Sparta Praha s.r.o. 40%.
FC Motor Podboří - AC Sparta Praha s.r.o. 2:1