Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dlouhá CF Predators Brno
Normal Tactiek Atak I
40% Balbezit 60%
62% Spel op eigen helft 38%
1 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 31
poor Schieten adequate
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen average


3e minuut.
Juraj bereikt de bal nog maar net als eerste. Juraj geeft een hoge lob. Juřica is nu in balbezit. Cocchi rent richting de bal. Cocchi schiet op doel. Lícek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Dušek geeft de bal voor. Inworp. Hubník met een snelle inworp. Čtvrtníček bereikt de bal nog maar net als eerste. Čtvrtníček geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Petrmichl passt de bal in één keer door. Šedák is nu in balbezit. Šedák passt de bal in één keer door. Cocchi rent richting de bal. Cocchi haalt uit met een fantastische trap. Lícek bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Dlouhá CF - Predators Brno 0:1

15e minuut.
Hubník is nu in balbezit. Hubník geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Šedák de bal. Cocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cocchi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Petrmichl speelt de bal door. Hubník rent richting de bal. Hubník geeft de bal voor. Cocchi is nu in balbezit. Cocchi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Mlynářík verovert de bal door een tackle van achteren. Mlynářík passt de bal met de wreef. Juraj probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zelenay de bal. Zelenay passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Zahálka is nu in balbezit. Zahálka geeft een hoge lob. Juřica is nu in balbezit. Cocchi rent richting de bal. Cocchi schiet op doel. Lícek bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Hubník passt de bal met de wreef. Cocchi is nu in balbezit. Cocchi schiet op doel. Kula probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lícek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dlouhá CF - Predators Brno 0:2

30e minuut.
Čtvrtníček bereikt de bal nog maar net als eerste. Juřica is nu in balbezit. Juřica passt de bal zonder na te denken. Cocchi rent richting de bal. Cocchi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dlouhá CF 59%, Predators Brno 41%.
Dlouhá CF - Predators Brno 0:2

49e minuut.
Juřica is nu in balbezit. Cocchi is nu in balbezit. Juřica is nu in balbezit. Cocchi rent richting de bal. Cocchi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dlouhá CF - Predators Brno 0:3

56e minuut.
Juřica bereikt de bal nog maar net als eerste. Čtvrtníček bereikt de bal nog maar net als eerste. Juřica is nu in balbezit. Juřica draait met de bal, schiet en ... Dušek probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dlouhá CF - Predators Brno 0:4

57e minuut.
Hora is nu in balbezit. Čtvrtníček verovert de bal door een tackle van achteren. Hora is nu in balbezit. Čtvrtníček onderschept slim de pass. Čtvrtníček geeft een hoge lob. Lícek bokst de bal weg. Daar is Juřica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Juřica draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dlouhá CF - Predators Brno 0:5

60e minuut.
Mlynářík raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rybáň komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Petrmichl probeert naar een medespeler te passen. Juraj speelt de bal door. Kula is nu in balbezit. Cocchi verovert de bal door een tackle van achteren. Cocchi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dlouhá CF - Predators Brno 0:6

72e minuut.
Lícek trapt de bal weg. Frgal rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rybáň. Rybáň krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Juřica is nu in balbezit. Čtvrtníček probeert naar een medespeler te passen. Cocchi rent richting de bal. Cocchi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dlouhá CF - Predators Brno 0:7

84e minuut.
Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Hubník onderschept slim de pass. Hubník geeft een hoge lob. Juřica bereikt de bal nog maar net als eerste. Juřica schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dlouhá CF 66%, Predators Brno 34%.
Dlouhá CF - Predators Brno 0:7