Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-01 18:49
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.04
  • Stadion: Dlouhá CF Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2960
Dlouhá CF West Lions FC
Normal Tactiek 442
41% Balbezit 59%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 37.8
slecht Schieten solide
waardeloos Passen redelijk
waardeloos Verdedigen matig


6e minuut.
Kazanowski probeert de bal met de borst te controleren. Malej onderschept slim de pass. Malej geeft de bal voor. Ciutol is nu in balbezit. Ciutol draait met de bal, schiet en ... Lícek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kupec rent richting de bal. Kupec draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Gaher bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaher geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dušek de bal. Ciutol is nu in balbezit. Ciutol haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Piaba met een sublieme pass. Gaher is nu in balbezit. Gaher met een sublieme pass. Ciutol bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciutol haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dlouhá CF - West Lions FC 0:1

25e minuut.
Autreve zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ciutol geeft een lange en hoge pass. Gaher rent richting de bal. Gaher geeft de bal voor. Daar is Hora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dušek trapt de bal weg van het doel. Cserba kopt de bal weg. Ciutol bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciutol schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Kupec geeft een lange en hoge pass. Dušek onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Autreve geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ciutol maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Kazanowski kan de bal niet met de borst controleren. Zelenay geeft een hoge lob. Inworp. Medeiros zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Autreve geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kupec rent richting de bal. Kupec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dlouhá CF - West Lions FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dlouhá CF 74%, West Lions FC 26%.
Dlouhá CF - West Lions FC 0:2

49e minuut.
Kazanowski met een snelle inworp. Gaher geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kula de bal. Ciutol rent richting de bal. Ciutol schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dlouhá CF - West Lions FC 0:3

53e minuut.
Cserba geeft een hoge lob. Ciutol bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciutol schiet op doel. Na een snelle pass probeert Dušek de bal onder controle te krijgen. Lícek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dlouhá CF - West Lions FC 0:4

53e minuut.
Kupec rent richting de bal. Abrhám tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kupec raakt geblesseerd tijdens het duel. Piaba zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ciutol kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Gaher onderschept slim de pass. Gaher passt de bal met de wreef. Kupec heeft problemen om de bal te vangen. Kupec draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Abrhám verovert de bal door een tackle van achteren. Piaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Abrhám begaat een overtreding. Abrhám krijgt een gele kaart.

71e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bartek komt het veld opgelopen. Taclík komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Autreve is nu in balbezit. Autreve geeft een lange en hoge pass. Ciutol is nu in balbezit. Ciutol schiet op doel. Na een snelle pass probeert Dušek de bal onder controle te krijgen. Lícek bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Dlouhá CF - West Lions FC 0:5

79e minuut.
Borovanský geeft een lange en hoge pass. Ciutol rent richting de bal. Ciutol passt de bal met de wreef. Bartek is nu in balbezit. Bartek haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dlouhá CF - West Lions FC 0:6

84e minuut.
Taclík rent richting de bal. Taclík geeft de bal voor. Klungelig pakt Dušek de bal. Ciutol bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciutol draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dlouhá CF - West Lions FC 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dlouhá CF 76%, West Lions FC 24%.
Dlouhá CF - West Lions FC 0:7