Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Vejprty FJ Rad
M1-def Tactiek Sniper
50% Balbezit 50%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
42.7 gemiddelde waardering 46
good Schieten solid
adequate Passen good
good Verdedigen average


7e minuut.
Raybaud probeert naar een medespeler te passen. Caraiman rent richting de bal. Caraiman passt de bal in één keer door. Kopyto is nu in balbezit. Kopyto draait met de bal, schiet en ... Raybaud bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vejprty - FJ Rad 0:1

14e minuut.
Çokay rent richting de bal. Puis bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldner maakt een afschuwelijke overtreding. Goldner krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Puis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wdowiak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kopyto rent richting de bal. Kopyto haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kózka de bal onder controle te krijgen. Rajzer krijgt zijn hoofd ertegen. Raybaud bokst de bal weg.

18e minuut.
Aouate passt de bal zonder na te denken. Smidt is nu in balbezit. Smidt probeert naar een medespeler te passen. Çokay bereikt de bal nog maar net als eerste. Çokay draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Kózka speelt de bal door. Kwapisz met een sublieme pass. Maczó bereikt de bal nog maar net als eerste. Çokay onderschept slim de pass. Çokay draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vejprty 62%, FJ Rad 38%.
FC Vejprty - FJ Rad 0:1

46e minuut.
Viertal komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Maczó verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Viertal geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Chitic probeert de bal met de borst te controleren. Çokay bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Vejprty - FJ Rad 1:1

53e minuut.
Kózka is nu in balbezit. Kopyto onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Voorintholt. Voorintholt krijgt een gele kaart. Kopyto raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

62e minuut.
Wdowiak maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Naranjo is nu in balbezit. Rajzer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Naranjo raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Naranjo kan niet meer verder spelen. Criel komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Zékány onderschept slim de pass. Zékány geeft een lange en hoge pass. Aouate geeft een hoge lob. Çokay is nu in balbezit. Çokay haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Houlda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kopyto bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopyto speelt de bal door. Puis rent richting de bal. Puis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Puis speelt de bal door. Rajzer is nu in balbezit. Rajzer probeert naar een medespeler te passen. Kopyto is nu in balbezit. Kopyto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Kopyto rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kwapisz. Kopyto is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Caraiman met een snel genomen vrije trap. Rajzer maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vejprty 70%, FJ Rad 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Vejprty - FJ Rad 1:1