Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 18:51
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.05
  • Stadion: KINATION Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 2777
KINATION Ostrava 1922
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 19.3
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Jeníšek rent richting de bal. Jeníšek geeft een hoge lob. Daar is Opěnka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prodálek is nu in balbezit. Prodálek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Jeníšek met een sublieme pass. Slovák bereikt de bal nog maar net als eerste. Slovák geeft de bal voor. Panenský bereikt de bal nog maar net als eerste. Panenský geeft de bal voor. Pelc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Prodálek bereikt de bal nog maar net als eerste. Monarcha bereikt de bal nog maar net als eerste. Prodálek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Prodálek krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Prodálek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikulec is nu in balbezit. Prodálek rent richting de bal. Prodálek schiet op doel. Pelc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KINATION - Ostrava 1922 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KINATION 53%, Ostrava 1922 47%.
KINATION - Ostrava 1922 1:0

48e minuut.
Slovák geeft een lange en hoge pass. Mička probeert naar een medespeler te passen. Prodálek rent richting de bal. Prodálek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KINATION - Ostrava 1922 2:0

51e minuut.
Monarcha geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mička zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mikulec rent richting de bal. Mikulec haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Duta geeft een lange en hoge pass. Mikulec is nu in balbezit. Mikulec speelt de bal door. Prodálek is nu in balbezit. Prodálek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Stráněl kopt de bal weg. Heřmánek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Prodálek rent richting de bal. Mikulec is nu in balbezit. Mikulec draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Kryštofík rent richting de bal. Lapka onderschept slim de pass. Bartoň is nu in balbezit. Kryštofík bereikt de bal nog maar net als eerste. Kryštofík haalt uit met een fantastische trap. Nezmar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Mikulec rent richting de bal. Opěnka bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikulec onderschept slim de pass. Mikulec haalt uit met een fantastische trap. Pelc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KINATION - Ostrava 1922 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KINATION 37%, Ostrava 1922 63%.
KINATION - Ostrava 1922 3:0