Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Luku Tábor Bennystr
352 Tactiek aaa
44% Balbezit 56%
72% Spel op eigen helft 28%
3 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.4 gemiddelde waardering 39.7
weak Schieten excellent
unsatisfactory Passen average
weak Verdedigen adequate


2e minuut.
Vrabec is nu in balbezit. Vrabec geeft een hoge lob. Chrobák bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrobák geeft een hoge lob. Desátý maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Sladkovský probeert naar een medespeler te passen. Suttner is nu in balbezit. Suttner passt de bal met de wreef. Daar is Nařezal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nařezal geeft een hoge lob. Rytych probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Vališ rent richting de bal. Nařezal onderschept slim de pass. Nařezal passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Námořník de bal. Námořník haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Luku Tábor - Bennystr 0:1

17e minuut.
Námořník geeft een lange en hoge pass. Rytych probeert naar een medespeler te passen. Suttner kopt de bal weg. Desátý bereikt de bal nog maar net als eerste. Desátý draait met de bal, schiet en ... Rytych kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Námořník is nu in balbezit. Námořník draait met de bal, schiet en ... Rytych maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Luku Tábor - Bennystr 0:2

19e minuut.
Námořník passt de bal met de wreef. Nařezal is nu in balbezit. Nařezal probeert naar een medespeler te passen. Desátý rent richting de bal. Desátý haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Luku Tábor - Bennystr 0:3

20e minuut.
Námořník bereikt de bal nog maar net als eerste. Námořník passt de bal in één keer door. Nařezal bereikt de bal nog maar net als eerste. Nařezal draait met de bal, schiet en ... Vališ probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Námořník bereikt de bal nog maar net als eerste. Námořník passt de bal zonder na te denken. Desátý rent richting de bal. Desátý haalt uit met een fantastische trap. Vrabec probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Bruncvík kopt de bal weg. Počítal rent richting de bal. Námořník begaat een overtreding. Námořník krijgt een gele kaart. Počítal raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Počítal neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Švarc krijgt zijn hoofd ertegen. Ciemski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Brušák bereikt de bal nog maar net als eerste. Brušák geeft de bal voor. Chrobák kopt de bal weg. Námořník rent richting de bal. Námořník haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Námořník rent richting de bal. Počítal onderschept slim de pass. Nařezal bereikt de bal nog maar net als eerste. Nařezal schiet op doel. Počítal probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Luku Tábor - Bennystr 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Luku Tábor 72%, Bennystr 28%.
FC Luku Tábor - Bennystr 0:4

47e minuut.
Brušák geeft de bal voor. Inworp. Suttner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Desátý heeft problemen om de bal te vangen. Desátý schiet op doel. Rytych kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Vrabeček probeert de bal aan de voet te houden. Poredský speelt de bal door. Nařezal is nu in balbezit. Námořník is nu in balbezit. Námořník draait met de bal, schiet en ... Rytych bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Luku Tábor - Bennystr 0:5

63e minuut.
Dočkal heeft problemen om de bal te vangen. Nařezal speelt de bal door. Vrabec rent richting de bal. Námořník verovert de bal door een tackle van achteren. Námořník schiet op doel. Rytych kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Králíček passt de bal met de wreef. Poredský speelt de bal door. Chrobák probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Námořník de bal. Námořník schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Nařezal bereikt de bal nog maar net als eerste. Nařezal haalt uit met een fantastische trap. Vrabec probeert de bal aan de voet te houden. Suttner bereikt de bal nog maar net als eerste. Suttner geeft een hoge lob. Paal!

73e minuut.
Sladkovský met een sublieme pass. Desátý is nu in balbezit. Vališ begaat een overtreding. Vališ krijgt een gele kaart. Desátý wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Desátý kan niet meer verder spelen. Frolda komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Námořník bereikt de bal nog maar net als eerste. Počítal rent richting de bal. Námořník verovert de bal door een tackle van achteren. Námořník draait met de bal, schiet en ... Rytych werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Luku Tábor - Bennystr 0:6

79e minuut.
Frolda is nu in balbezit. Vališ verovert de bal door een tackle van achteren. Nařezal rent richting de bal. Nařezal schiet op doel. Rytych maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rytych trapt de bal weg van het doel. Dočkal heeft problemen om de bal te vangen. Nařezal bereikt de bal nog maar net als eerste. Nařezal schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Luku Tábor - Bennystr 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Luku Tábor 72%, Bennystr 28%.
FC Luku Tábor - Bennystr 0:7