Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kopytaci FJ Rad
Normal Tactiek Sniper
38% Balbezit 62%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
17.1 gemiddelde waardering 41.6
poor Schieten formidable
unsatisfactory Passen good
unsatisfactory Verdedigen average


3e minuut.
Rajzer geeft een lange en hoge pass. Pandrhola heeft problemen om de bal te vangen. Constantin is nu in balbezit. Constantin schiet op doel. Zippich maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kopytaci - FJ Rad 0:1

7e minuut.
Caraiman met de inworp. Rufino geeft een lange en hoge pass. Puis rent richting de bal. Puis draait met de bal, schiet en ... Zippich probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kopytaci - FJ Rad 0:2

17e minuut.
Puis is nu in balbezit. Puis met een sublieme pass. Rataj heeft problemen om de bal te vangen. Constantin bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kopytaci - FJ Rad 0:3

24e minuut.
Daar is Rufino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caraiman rent richting de bal. Caraiman passt de bal in één keer door. Rufino bereikt de bal nog maar net als eerste. Rufino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kopytaci - FJ Rad 0:4

25e minuut.
Podbezdězský geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Caraiman met de inworp. Wdowiak rent richting de bal. Wdowiak geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Daar is Krejčík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rufino is nu in balbezit. Rufino speelt de bal door. Constantin bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Na een snelle pass probeert Rajzer de bal onder controle te krijgen. Rajzer geeft een lange en hoge pass. Jágr probeert de bal met de borst te controleren. Rajzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajzer geeft een lange en hoge pass. Zippich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Podbezdězský is nu in balbezit. Podbezdězský geeft een hoge lob. Chitic is nu in balbezit. Puis speelt de bal door. Rajzer rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rajzer zal de hoekschop nemen. Rufino springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kopytaci - FJ Rad 0:5

36e minuut.
Caraiman passt de bal in één keer door. Rajzer rent richting de bal. Rajzer passt de bal zonder na te denken. Constantin heeft problemen om de bal te vangen. Constantin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kopytaci - FJ Rad 0:6

38e minuut.
Rajzer rent richting de bal. Rajzer passt de bal in één keer door. Constantin bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantin draait met de bal, schiet en ... Zippich werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kopytaci - FJ Rad 0:7

45e minuut.
Koďousek passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Kulatý de bal onder controle te krijgen. Rajzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantin bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantin haalt uit met een fantastische trap. Zippich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kopytaci 80%, FJ Rad 20%.
Kopytaci - FJ Rad 0:7

51e minuut.
Žalud is nu in balbezit. Wdowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wdowiak geeft een hoge lob. Constantin bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Caraiman geeft een hoge lob. Zippich met een sublieme pass. Zékány kopt de bal weg. Constantin heeft problemen om de bal te vangen. Constantin draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Zippich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rufino rent richting de bal. Rufino haalt uit met een fantastische trap. Zippich bokst de bal weg.

60e minuut.
Pandrhola rent richting de bal. Caraiman onderschept slim de pass. Caraiman met een sublieme pass. Constantin bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kopytaci - FJ Rad 0:8

60e minuut.
Koďousek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zýka de bal. Rufino onderschept slim de pass. Constantin bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kopytaci - FJ Rad 0:9

62e minuut.
Rataj passt de bal in één keer door. Daar is Podbezdězský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Constantin bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kopytaci - FJ Rad 0:10

65e minuut.
Puis probeert de bal met de borst te controleren. Kulatý is nu in balbezit. Rajzer rent richting de bal. Rajzer geeft een lange en hoge pass. Rufino krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kopytaci - FJ Rad 0:11

66e minuut.
Zýka met een sublieme pass. Koďousek heeft problemen om de bal te vangen. Krejčík bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantin verovert de bal door een tackle van achteren. Constantin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kopytaci - FJ Rad 0:12

68e minuut.
Caraiman probeert naar een medespeler te passen. Rufino rent richting de bal. Rufino passt de bal zonder na te denken. Constantin bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantin haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kopytaci - FJ Rad 0:13

72e minuut.
Klungelig pakt Rufino de bal. Wdowiak rent richting de bal. Wdowiak speelt de bal door. Rufino heeft problemen om de bal te vangen. Rufino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Wdowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wdowiak passt de bal in één keer door. Rajzer rent richting de bal. Rajzer geeft een lange en hoge pass. Rufino krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kopytaci - FJ Rad 0:14

76e minuut.
Daar is Podbezdězský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Podbezdězský geeft een hoge lob. Maczó kopt de bal weg. Caraiman rent richting de bal. Caraiman geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Wdowiak is nu in balbezit. Wdowiak passt de bal in één keer door. Constantin is nu in balbezit. Constantin haalt uit met een fantastische trap. Zippich probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kopytaci - FJ Rad 0:15

79e minuut.
Rajzer geeft een hoge lob. Daar is Krejčík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puis met een sublieme pass. Constantin rent richting de bal. Constantin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Podbezdězský trapt de bal weg. Rajzer kopt de bal weg. Rataj heeft problemen om de bal te vangen. Constantin rent richting de bal. Constantin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kopytaci - FJ Rad 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kopytaci 78%, FJ Rad 22%.
Kopytaci - FJ Rad 0:16