Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-10 18:50
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.05
  • Stadion: FJ Rad Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 11736
FJ Rad KINATION
Sniper Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
19% Spel op eigen helft 81%
32 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42.5 gemiddelde waardering 20.7
formidable Schieten weak
adequate Passen weak
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Stráněl passt de bal met de wreef. Puis bereikt de bal nog maar net als eerste. Puis passt de bal zonder na te denken. Kopyto rent richting de bal. Kopyto geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Klungelig pakt Mikulec de bal. Kopyto rent richting de bal. Kopyto passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Rufino de bal. Rufino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Rufino is nu in balbezit. Duta onderschept slim de pass. Duta geeft een lange en hoge pass. Mička kopt de bal weg. Chitic geeft de bal voor. Nezmar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Inworp. Kopyto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Puis met een sublieme pass. Constantin is nu in balbezit. Constantin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Puis bereikt de bal nog maar net als eerste. Puis passt de bal met de wreef. Constantin bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FJ Rad - KINATION 1:0

29e minuut.
Kopyto met de inworp. Constantin geeft de bal voor. Rufino is nu in balbezit. Rufino haalt uit met een fantastische trap. Nezmar probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Daar is Constantin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Constantin passt de bal met de wreef. Rufino is nu in balbezit. Rufino schiet op doel. Nezmar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FJ Rad - KINATION 2:0

43e minuut.
Caraiman is nu in balbezit. Caraiman probeert naar een medespeler te passen. Constantin is nu in balbezit. Constantin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FJ Rad - KINATION 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FJ Rad 24%, KINATION 76%.
FJ Rad - KINATION 3:0

51e minuut.
Puis onderschept slim de pass. Puis speelt de bal door. Rufino is nu in balbezit. Constantin bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantin schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Wdowiak met een sublieme pass. Caraiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Caraiman passt de bal in één keer door. Constantin is nu in balbezit. Constantin draait met de bal, schiet en ... Nezmar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

53e minuut.
Mikulec probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wdowiak probeert naar een medespeler te passen. Caraiman rent richting de bal. Rufino bereikt de bal nog maar net als eerste. Rufino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Constantin passt de bal zonder na te denken. Wdowiak speelt de bal door. Caraiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Caraiman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FJ Rad - KINATION 4:0

57e minuut.
Duta geeft een hoge lob. Inworp. Caraiman met de inworp. Rufino kan de bal niet met de borst controleren. Wdowiak geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Maczó geeft een lange en hoge pass. Rufino bereikt de bal nog maar net als eerste. Rufino passt de bal in één keer door. Daar is Constantin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Constantin draait met de bal, schiet en ... Nezmar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Puis probeert naar een medespeler te passen. Wdowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wdowiak passt de bal zonder na te denken. Rufino rent richting de bal. Rufino schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Caraiman rent richting de bal. Caraiman geeft een lange en hoge pass. Lapka heeft problemen om de bal te vangen. Constantin rent richting de bal. Constantin draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FJ Rad - KINATION 5:0

67e minuut.
Nezmar speelt de bal door. Caraiman kopt de bal weg. Daar is Lapka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Constantin bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantin haalt uit met een fantastische trap. Nezmar bokst de bal weg. Constantin rent richting de bal. Constantin haalt uit met een fantastische trap. Nezmar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FJ Rad - KINATION 6:0

68e minuut.
Mikulec met een sublieme pass. Prodálek heeft problemen om de bal te vangen. Prodálek met een sublieme pass. Constantin is nu in balbezit. Constantin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Kopyto rent richting de bal. Kopyto passt de bal met de wreef. Constantin is nu in balbezit. Constantin passt de bal met de wreef. Wdowiak probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rufino bereikt de bal nog maar net als eerste. Rufino schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Sandifer probeert naar een medespeler te passen. Caraiman bereikt de bal nog maar net als eerste. Caraiman passt de bal in één keer door. Rufino rent richting de bal. Rufino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FJ Rad - KINATION 7:0

80e minuut.
Constantin is nu in balbezit. Constantin passt de bal in één keer door. Rufino rent richting de bal. Rufino haalt uit met een fantastische trap. Nezmar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FJ Rad - KINATION 8:0

82e minuut.
Caraiman onderschept slim de pass. Caraiman speelt de bal door. Lapka is nu in balbezit. Constantin verovert de bal door een tackle van achteren. Constantin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FJ Rad - KINATION 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FJ Rad 14%, KINATION 86%.
FJ Rad - KINATION 9:0