Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-08 18:50
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.05
  • Stadion: KINATION Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3098
KINATION Bennystr
Normal Tactiek aaa
43% Balbezit 57%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 39.4
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen matig


4e minuut.
Námořník is nu in balbezit. Námořník passt de bal in één keer door. Desátý rent richting de bal. Desátý haalt uit met een fantastische trap. Nezmar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KINATION - Bennystr 0:1

8e minuut.
Nařezal passt de bal met de wreef. Poredský is nu in balbezit. Poredský speelt de bal door. Desátý bereikt de bal nog maar net als eerste. Desátý haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KINATION - Bennystr 0:2

12e minuut.
Desátý onderschept slim de pass. Duta is nu in balbezit. Nařezal onderschept slim de pass. Desátý is nu in balbezit. Desátý schiet op doel. Nezmar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Sladkovský probeert naar een medespeler te passen. Námořník is nu in balbezit. Nařezal rent richting de bal. Nařezal draait met de bal, schiet en ... Nezmar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KINATION - Bennystr 0:3

23e minuut.
Sladkovský speelt de bal door. Chrobák probeert naar een medespeler te passen. Námořník met een sublieme pass. Desátý rent richting de bal. Desátý schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Panenský heeft problemen om de bal te vangen. Námořník rent richting de bal. Námořník probeert naar een medespeler te passen. Nařezal rent richting de bal. Nařezal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Nařezal heeft problemen om de bal te vangen. Nařezal speelt de bal door. Námořník met een sublieme pass. Desátý is nu in balbezit. Desátý schiet op doel. Nezmar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Nařezal rent richting de bal. Optát begaat een overtreding. Nařezal is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Poredský zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Námořník bereikt de bal nog maar net als eerste. Námořník draait met de bal, schiet en ... Nezmar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Duta rent richting de bal. Nařezal rent richting de bal. Nařezal speelt de bal door. Desátý rent richting de bal. Desátý haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Desátý heeft problemen om de bal te vangen. Lapka onderschept slim de pass. Nařezal is nu in balbezit. Nařezal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KINATION - Bennystr 0:4

42e minuut.
Prodálek speelt de bal door. Kotrys heeft problemen om de bal te vangen. Námořník is nu in balbezit. Desátý is nu in balbezit. Desátý schiet op doel. Nezmar bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KINATION 66%, Bennystr 34%.
KINATION - Bennystr 0:4

48e minuut.
Nařezal kopt de bal weg. Námořník bereikt de bal nog maar net als eerste. Námořník met een sublieme pass. Desátý bereikt de bal nog maar net als eerste. Desátý schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KINATION - Bennystr 0:5

61e minuut.
Nařezal probeert naar een medespeler te passen. Slovák bereikt de bal nog maar net als eerste. Slovák met een sublieme pass. Nařezal is nu in balbezit. Nařezal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Nezmar met een harde bal richting middenveld. Poredský kopt de bal weg. Nařezal speelt de bal door. Desátý bereikt de bal nog maar net als eerste. Desátý draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chrobák zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Námořník bereikt de bal nog maar net als eerste. Námořník geeft de bal voor. Desátý krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Ciemski trapt de bal weg van het doel. Desátý kopt de bal weg. Námořník heeft problemen om de bal te vangen. Námořník haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Duta de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
KINATION - Bennystr 0:6

77e minuut.
Námořník speelt de bal door. Chrobák is nu in balbezit. Chrobák speelt de bal door. Nařezal bereikt de bal nog maar net als eerste. Nařezal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Slovák kopt de bal weg. Poredský probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Poredský passt de bal zonder na te denken. Námořník rent richting de bal. Námořník schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Desátý speelt de bal door. Duta rent richting de bal. Námořník onderschept slim de pass. Námořník draait met de bal, schiet en ... Nezmar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KINATION - Bennystr 0:7

90e minuut.
Nařezal probeert naar een medespeler te passen. Daar is Poredský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poredský speelt de bal door. Námořník is nu in balbezit. Námořník haalt uit met een fantastische trap. Nezmar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KINATION 66%, Bennystr 34%.
KINATION - Bennystr 0:7