Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 18:51
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.06
  • Stadion: weed fc Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2908
weed fc FC Lotus Veveri
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 25.7
poor Schieten adequate
weak Passen poor
average Verdedigen poor


1e minuut.
Hybš speelt de bal door. Maršálek is nu in balbezit. Maršálek passt de bal zonder na te denken. Jirsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Jirsa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
weed fc - FC Lotus Veveri 0:1

6e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Škopek neemt de hoekschop. Beňa heeft problemen om de bal te vangen. Jirsa is nu in balbezit. Jirsa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
weed fc - FC Lotus Veveri 0:2

11e minuut.
Jíša rent richting de bal. Jíša passt de bal zonder na te denken. Tupý rent richting de bal. Hybš verovert de bal door een tackle van achteren. Hybš schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
weed fc - FC Lotus Veveri 0:3

22e minuut.
Skácel geeft een hoge lob. Bratršovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Huy Vũ zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Huy Vũ naar de kleedkamers voor een vroege douche.

25e minuut.
Nedoma is nu in balbezit. Voštěp verovert de bal door een tackle van achteren. Voštěp passt de bal met de wreef. Jirsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Jirsa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
weed fc - FC Lotus Veveri 0:4

35e minuut.
Jirsa rent richting de bal. Cypřiš onderschept slim de pass. Voštěp heeft problemen om de bal te vangen. Voštěp draait met de bal, schiet en ... Váňa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
weed fc - FC Lotus Veveri 0:5

42e minuut.
Škopek met een sublieme pass. Jíša met een sublieme pass. Jirsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Hybš rent richting de bal. Hybš schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
weed fc - FC Lotus Veveri 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: weed fc 68%, FC Lotus Veveri 32%.
weed fc - FC Lotus Veveri 0:6

64e minuut.
Cypřiš geeft een lange en hoge pass. Inworp. Maršálek met een snelle inworp. Beňa bereikt de bal nog maar net als eerste. Hybš geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Škopek passt de bal zonder na te denken. Jirsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Cypřiš legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jirsa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hybš legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Váňa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Tupý rent richting de bal. Hybš onderschept slim de pass. Hybš passt de bal in één keer door. Škopek is nu in balbezit. Škopek geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: weed fc 76%, FC Lotus Veveri 24%.
weed fc - FC Lotus Veveri 0:6