Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 18:51
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.06
  • Stadion: Hostivar Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2043
Hostivar Čechie Karlín 8
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 17.6
hopeless Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


5e minuut.
Jasoňek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bohuš verovert de bal door een tackle van achteren. Bohuš speelt de bal door. Macura heeft problemen om de bal te vangen. Macura haalt uit met een fantastische trap. Běla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Okrouhlík de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Bolf kopt de bal weg. Jasoňek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasoňek passt de bal zonder na te denken. Škách bereikt de bal nog maar net als eerste. Škách schiet op doel. Balcar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Hostivar - Čechie Karlín 8 1:0

14e minuut.
Macura is nu in balbezit. Macura passt de bal met de wreef. Škách bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolárik bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolárik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hostivar 58%, Čechie Karlín 8 42%.
Hostivar - Čechie Karlín 8 1:0

54e minuut.
Provazník speelt de bal door. Jasoňek rent richting de bal. Mokroš onderschept slim de pass. Bohuš bereikt de bal nog maar net als eerste. Bohuš haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Horowitz is nu in balbezit. Horowitz geeft een hoge lob. Macura is nu in balbezit. Bohuš is nu in balbezit. Bohuš haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Pivoda geeft een hoge lob. Mokroš kopt de bal weg. Bohuš controleert de bal met de borst. Macura rent richting de bal. Macura haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Na een snelle pass probeert Horowitz de bal onder controle te krijgen. Ešner bereikt de bal nog maar net als eerste. Horowitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ešner verovert de bal door een tackle van achteren. Ešner passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Zíka probeert naar een medespeler te passen. Bohuš is nu in balbezit. Bohuš passt de bal in één keer door. Macura bereikt de bal nog maar net als eerste. Macura draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Bolf rent richting de bal. Stolárik onderschept slim de pass. Mokroš is nu in balbezit. Stolárik onderschept slim de pass. Stolárik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hostivar - Čechie Karlín 8 2:0

88e minuut.
Okrouhlík met een harde bal richting middenveld. Škách rent richting de bal. Škách probeert naar een medespeler te passen. Pivoda rent richting de bal. Pivoda geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Bohuš probeert de bal met de borst te controleren. Jasoňek is nu in balbezit. Jasoňek passt de bal in één keer door. Škách bereikt de bal nog maar net als eerste. Škách haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Hostivar - Čechie Karlín 8 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hostivar 57%, Čechie Karlín 8 43%.
Hostivar - Čechie Karlín 8 3:0