Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-26 18:50
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.06
  • Stadion: Lejzr Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2803
Lejzr weed fc
343 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
35% Spel op eigen helft 65%
19 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 19.8
matig Schieten slecht
zwak Passen zwak
waardeloos Verdedigen matig


10e minuut.
Beňa verovert de bal door een tackle van achteren. Beňa passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Tupý de bal. Malínek bereikt de bal nog maar net als eerste. Malínek schiet op doel. Váňa bokst de bal weg.

16e minuut.
Bojčev rent richting de bal. Malínek rent richting de bal. Bojčev is nu in balbezit. Malínek is nu in balbezit. Malínek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Houžvička bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojčev onderschept slim de pass. Beňa is nu in balbezit. Bojčev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojčev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lejzr - weed fc 1:0

24e minuut.
Máčala passt de bal in één keer door. Tupý rent richting de bal. Malínek verovert de bal door een tackle van achteren. Bojčev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojčev haalt uit met een fantastische trap. Váňa bokst de bal weg. Daar is Malínek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malínek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Váňa trapt de bal weg. Mantlík kopt de bal weg. Klungelig pakt Skácel de bal. Malínek is nu in balbezit. Malínek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Vortel passt de bal in één keer door. Davor is nu in balbezit. Davor passt de bal in één keer door. Malínek rent richting de bal. Malínek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lejzr - weed fc 2:0

38e minuut.
Tupý rent richting de bal. Davor verovert de bal door een tackle van achteren. Davor probeert naar een medespeler te passen. Bojčev bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojčev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Malínek rent richting de bal. Malínek schiet op doel. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Haidler de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lejzr - weed fc 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lejzr 28%, weed fc 72%.
Lejzr - weed fc 3:0

46e minuut.
Klvaňa bereikt de bal nog maar net als eerste. Malínek onderschept slim de pass. Tupý rent richting de bal. Malínek onderschept slim de pass. Malínek schiet op doel. Váňa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Galuška geeft een lange en hoge pass. Inworp. Balán zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klvaňa bereikt de bal nog maar net als eerste. Klvaňa geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Houžvička geeft de bal voor. Galuška rent richting de bal. Galuška met een sublieme pass. Beneš is nu in balbezit. Beneš geeft een hoge lob. Váňa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Mantlík passt de bal met de wreef. Davor bereikt de bal nog maar net als eerste. Davor passt de bal zonder na te denken. Malínek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Malínek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lejzr - weed fc 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lejzr 42%, weed fc 58%.
Lejzr - weed fc 4:0