Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-22 18:50
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.06
  • Stadion: weed fc Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1959
weed fc jag lightning
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22 gemiddelde waardering 20.2
poor Schieten weak
weak Passen poor
average Verdedigen average


2e minuut.
Beňa passt de bal met de wreef. Tupý bereikt de bal nog maar net als eerste. Tupý geeft de bal voor. Nedoma is nu in balbezit. Nedoma draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Tupý kopt de bal weg. Klungelig pakt Brůček de bal. Nedoma bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedoma haalt uit met een fantastische trap. Štulc werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Skácel geeft een hoge lob. Inworp. Macura met een snelle inworp. Řežábek rent richting de bal. Řežábek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Řežábek onderschept slim de pass. Řežábek speelt de bal door. Cimala heeft problemen om de bal te vangen. Cimala draait met de bal, schiet en ... Cypřiš probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Haidler geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Macura zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Řežábek rent richting de bal. Řežábek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: weed fc 50%, jag lightning 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
weed fc - jag lightning 0:0

50e minuut.
Kresta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bratršovský zal de hoekschop nemen. Tupý springt en kopt de bal. Štulc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
weed fc - jag lightning 1:0

55e minuut.
Řežábek is nu in balbezit. Tupý tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Řežábek raakt geblesseerd tijdens het duel. Synáček zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pozníček is nu in balbezit. Pozníček geeft een hoge lob. Macura rent richting de bal. Macura schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Synáček kopt de bal weg. Cimala kan de bal niet met de borst controleren. Beňa onderschept slim de pass. Řežábek onderschept slim de pass. Řežábek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Mareček met een snelle inworp. Synáček geeft een hoge lob. Cypřiš is nu in balbezit. Cimala bereikt de bal nog maar net als eerste. Cimala haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: weed fc 52%, jag lightning 48%.
weed fc - jag lightning 1:0