Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-21 18:51
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.06
  • Stadion: Bazaly
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 5857
FC Baník Ostrava !!! USK Wild cats
777 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
18% Spel op eigen helft 82%
28 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
37.3 gemiddelde waardering 18.6
solid Schieten poor
average Passen weak
average Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Holeš geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kırıkkale met de inworp. Kokić is nu in balbezit. Kokić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baník Ostrava !!! - USK Wild cats 1:0

9e minuut.
Fada bereikt de bal nog maar net als eerste. Fada geeft de bal voor. Jaška is nu in balbezit. Cantilo verovert de bal door een tackle van achteren. Cantilo draait met de bal, schiet en ... Valečák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kokić rent richting de bal. Kokić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baník Ostrava !!! - USK Wild cats 2:0

13e minuut.
Kırıkkale bereikt de bal nog maar net als eerste. Kırıkkale geeft een lange en hoge pass. Daar is Lux, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cantilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantilo haalt uit met een fantastische trap. Valečák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Holeš rent richting de bal. Holeš geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arifoğlu met de inworp. Kırıkkale geeft een hoge lob. Valečák bokst de bal weg.

18e minuut.
Holeš bereikt de bal nog maar net als eerste. Kırıkkale onderschept slim de pass. Kırıkkale met een sublieme pass. Cantilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantilo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Arifoğlu geeft een hoge lob. Kokić rent richting de bal. Kokić haalt uit met een fantastische trap. Jaška probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baník Ostrava !!! - USK Wild cats 3:0

22e minuut.
Klungelig pakt Janko de bal. Šmejkal probeert naar een medespeler te passen. Kırıkkale probeert naar een medespeler te passen. Kokić rent richting de bal. Kokić schiet op doel. Paal! Cantilo rent richting de bal. Cantilo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baník Ostrava !!! - USK Wild cats 4:0

24e minuut.
Řešeto geeft een hoge lob. Kırıkkale bereikt de bal nog maar net als eerste. Kırıkkale geeft een hoge lob. Cantilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantilo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Danes geeft een lange en hoge pass. Jaška heeft problemen om de bal te vangen. Cantilo is nu in balbezit. Cantilo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Raiser kan de bal niet met de borst controleren. Ballester probeert naar een medespeler te passen. Kırıkkale bereikt de bal nog maar net als eerste. Kırıkkale geeft de bal voor. Cantilo springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Danes onderschept slim de pass. Danes probeert naar een medespeler te passen. Cantilo rent richting de bal. Cantilo schiet op doel. Valečák werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Fada verovert de bal door een tackle van achteren. Arifoğlu is nu in balbezit. Arifoğlu passt de bal met de wreef. Kokić rent richting de bal. Kokić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baník Ostrava !!! - USK Wild cats 5:0

35e minuut.
Arifoğlu rent richting de bal. Arifoğlu speelt de bal door. Danes is nu in balbezit. Danes geeft een hoge lob. Cantilo kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Bubínek verovert de bal door een tackle van achteren. Danes bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bubínek. Danes is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Danes zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Valečák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Danes geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Prosťáček de bal. Kırıkkale geeft de bal voor. Cantilo is nu in balbezit. Cantilo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Holeš verovert de bal door een tackle van achteren. Ballester met een sublieme pass. Cantilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantilo schiet op doel. Valečák maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baník Ostrava !!! - USK Wild cats 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Baník Ostrava !!! 19%, USK Wild cats 81%.
FC Baník Ostrava !!! - USK Wild cats 6:0

52e minuut.
Řešeto rent richting de bal. Řešeto passt de bal in één keer door. Kokić rent richting de bal. Kokić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baník Ostrava !!! - USK Wild cats 7:0

59e minuut.
Kırıkkale zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arifoğlu is nu in balbezit. Janko begaat een overtreding. Arifoğlu raakt geblesseerd tijdens het duel. Arifoğlu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Valečák met een harde bal richting middenveld. Inworp. Ballester met de inworp. Kırıkkale heeft problemen om de bal te vangen. Kırıkkale geeft de bal voor. Valečák probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Cantilo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kokić rent richting de bal. Kokić schiet op doel. Valečák werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baník Ostrava !!! - USK Wild cats 8:0

64e minuut.
Škvor rent richting de bal. Škvor passt de bal in één keer door. Kırıkkale probeert naar een medespeler te passen. Kokić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokić draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Valečák probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arifoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kırıkkale geeft een hoge lob. Cantilo springt en kopt de bal. Valečák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Kırıkkale is nu in balbezit. Kırıkkale geeft een hoge lob. Cantilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantilo haalt uit met een fantastische trap. Valečák werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baník Ostrava !!! - USK Wild cats 9:0

72e minuut.
Daar is Škvor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Danes geeft de bal voor. Cantilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantilo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Řešeto is nu in balbezit. Řešeto geeft een hoge lob. Holeš heeft problemen om de bal te vangen. Kokić verovert de bal door een tackle van achteren. Kokić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Baník Ostrava !!! - USK Wild cats 10:0

77e minuut.
Duygulu probeert de bal aan de voet te houden. Šmejkal geeft een lange en hoge pass. Michael heeft problemen om de bal te vangen. Řešeto rent richting de bal. Řešeto draait met de bal, schiet en ... Valečák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Škvor is nu in balbezit. Danes verovert de bal door een tackle van achteren. Danes probeert naar een medespeler te passen. Cantilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantilo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Baník Ostrava !!! 18%, USK Wild cats 82%.
FC Baník Ostrava !!! - USK Wild cats 10:0