Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pulec_Balls weed fc
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 20.5
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


4e minuut.
Skácel met een snelle inworp. Beňa bereikt de bal nog maar net als eerste. Beňa passt de bal in één keer door. Nedoma is nu in balbezit. Nedoma schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Pistolka bereikt de bal nog maar net als eerste. Tupý tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pistolka raakt geblesseerd tijdens het duel. Dobíhal zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Haidler de bal. Špoták rent richting de bal. Špoták haalt uit met een fantastische trap. Váňa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Syrový is nu in balbezit. Nedoma onderschept slim de pass. Nemrava bereikt de bal nog maar net als eerste. Nemrava schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pulec_Balls - weed fc 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pulec_Balls 53%, weed fc 47%.
Pulec_Balls - weed fc 0:1

61e minuut.
Syrový bereikt de bal nog maar net als eerste. Syrový met een sublieme pass. Špoták bereikt de bal nog maar net als eerste. Pistolka rent richting de bal. Pistolka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Boušek geeft de bal voor. Stříbrný kopt de bal weg. Daar is Haidler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pistolka is nu in balbezit. Pistolka haalt uit met een fantastische trap. Váňa bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pulec_Balls - weed fc 1:1

80e minuut.
Houžvička met de inworp. Nemrava is nu in balbezit. Nemrava passt de bal zonder na te denken. Nedoma bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedoma schiet op doel. De bal raakt de paal. Morava heeft problemen om de bal te vangen. Holuša kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pulec_Balls 66%, weed fc 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pulec_Balls - weed fc 1:1