Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pastalavista Bohemka Praha
352 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.2 gemiddelde waardering 19.2
matig Schieten slecht
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen slecht


4e minuut.
Švadlenka is nu in balbezit. Dutý onderschept slim de pass. Dutý met een sublieme pass. Netolický rent richting de bal. Netolický draait met de bal, schiet en ... Paal!

11e minuut.
Švejdík is nu in balbezit. Vírava bereikt de bal nog maar net als eerste. Švejdík onderschept slim de pass. Švejdík geeft een hoge lob. Jesenský rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Kopeček bereikt de bal nog maar net als eerste. Koval verovert de bal door een tackle van achteren. Koval geeft de bal voor. Jesenský rent richting de bal. Jesenský haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Švadlenka probeert naar een medespeler te passen. Kulička is nu in balbezit. Kulička met een sublieme pass. Skalák rent richting de bal. Skalák schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Koval is nu in balbezit. Koval geeft de bal voor. Jesenský rent richting de bal. Jesenský haalt uit met een fantastische trap. Hadač werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pastalavista - Bohemka Praha 1:0

39e minuut.
Chatrný bereikt de bal nog maar net als eerste. Skalák onderschept slim de pass. Jesenský bereikt de bal nog maar net als eerste. Skalák bereikt de bal nog maar net als eerste. Skalák schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Švejdík bereikt de bal nog maar net als eerste. Leština begaat een overtreding. Švejdík is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Švejdík komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Skalák bereikt de bal nog maar net als eerste. Skalák probeert naar een medespeler te passen. Jesenský rent richting de bal. Jesenský draait met de bal, schiet en ... Valecký probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pastalavista 32%, Bohemka Praha 68%.
Pastalavista - Bohemka Praha 1:0

48e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Rouspetr niet meer kan verder spelen. Lícek komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Vírava passt de bal in één keer door. Kubinec rent richting de bal. Kopeček tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kubinec raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kubinec kan niet meer verder spelen. Mahen komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Gärtner kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Řičica met de inworp. Kopeček rent richting de bal. Kopeček schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Gärtner verovert de bal door een tackle van achteren. Gärtner speelt de bal door. Koval is nu in balbezit. Kopeček verovert de bal door een tackle van achteren. Kopeček draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pastalavista 54%, Bohemka Praha 46%.
Pastalavista - Bohemka Praha 1:0