Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pastalavista TJ kopaná
352 Tactiek krutor
47% Balbezit 53%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 34
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27 gemiddelde waardering 45.3
matig Schieten zeer goed
waardeloos Passen redelijk
matig Verdedigen goed


4e minuut.
Švejdík onderschept slim de pass. Švejdík geeft een lange en hoge pass. Inworp. Chevalier met de inworp. Priidiks geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Pastalavista - TJ kopaná 0:1

9e minuut.
Priidiks kopt de bal weg. Cuvillier probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Galatík de bal. Chodacki rent richting de bal. Chodacki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chodacki rent richting de bal. Chodacki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pastalavista - TJ kopaná 0:2

11e minuut.
Priidiks is nu in balbezit. Galatík rent richting de bal. Priidiks onderschept slim de pass. Priidiks draait met de bal, schiet en ... Rouspetr probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pastalavista - TJ kopaná 0:3

12e minuut.
Kubinec heeft problemen om de bal te vangen. Inworp. Oliva met een snelle inworp. Chodacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chodacki geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Pastalavista - TJ kopaná 0:4

15e minuut.
Priidiks is nu in balbezit. Priidiks passt de bal met de wreef. Chodacki rent richting de bal. Chodacki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pastalavista - TJ kopaná 0:5

18e minuut.
Chevalier met een snelle inworp. Cuvillier is nu in balbezit. Cuvillier geeft een hoge lob. Chodacki springt en kopt de bal. Rouspetr probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Priidiks rent richting de bal. Priidiks haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Švejdík verovert de bal door een tackle van achteren. Priidiks is nu in balbezit. Priidiks probeert naar een medespeler te passen. Cuvillier bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuvillier draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Chodacki heeft problemen om de bal te vangen. Chodacki draait met de bal, schiet en ... Rouspetr probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pastalavista - TJ kopaná 0:6

21e minuut.
Chodacki rent richting de bal. Chodacki passt de bal in één keer door. Priidiks rent richting de bal. Priidiks haalt uit met een fantastische trap. Galatík onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Pastalavista - TJ kopaná 0:7

22e minuut.
Koval bereikt de bal nog maar net als eerste. Priidiks verovert de bal door een tackle van achteren. Priidiks passt de bal in één keer door. Chodacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chodacki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pastalavista - TJ kopaná 0:8

25e minuut.
Cuvillier probeert naar een medespeler te passen. Chodacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chodacki passt de bal in één keer door. Priidiks rent richting de bal. Priidiks schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rouspetr bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Chodacki haalt uit met een fantastische trap. Rouspetr speelt de bal door. Chiodaroli kopt de bal weg. Chodacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chodacki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Chodacki is nu in balbezit. Galatík bereikt de bal nog maar net als eerste. Chodacki verovert de bal door een tackle van achteren. Chodacki haalt uit met een fantastische trap. Rouspetr probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Daar is Švadlenka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chodacki is nu in balbezit. Chodacki speelt de bal door. Priidiks is nu in balbezit. Priidiks haalt uit met een fantastische trap. Rouspetr kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Priidiks verovert de bal door een tackle van achteren. Priidiks met een sublieme pass. Chodacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chodacki draait met de bal, schiet en ... Rouspetr werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pastalavista - TJ kopaná 0:9

39e minuut.
Oliva passt de bal in één keer door. Koval is nu in balbezit. Koval passt de bal zonder na te denken. Chodacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chodacki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Švadlenka rent richting de bal. Lipcsei onderschept slim de pass. Lipcsei met een sublieme pass. Chodacki heeft problemen om de bal te vangen. Chodacki met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Priidiks bereikt de bal nog maar net als eerste. Priidiks schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pastalavista 74%, TJ kopaná 26%.
Pastalavista - TJ kopaná 0:9

52e minuut.
Kubinec rent richting de bal. Oliva probeert naar een medespeler te passen. Chodacki is nu in balbezit. Chodacki schiet op doel. Gärtner probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Yalgı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yalgı geeft een lange en hoge pass. Galatík heeft problemen om de bal te vangen. Chodacki is nu in balbezit. Chodacki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chodacki is nu in balbezit. Chodacki geeft de bal voor. Priidiks bereikt de bal nog maar net als eerste. Priidiks haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pastalavista - TJ kopaná 0:10

61e minuut.
Chodacki passt de bal zonder na te denken. Oliva probeert naar een medespeler te passen. Priidiks rent richting de bal. Priidiks haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pastalavista - TJ kopaná 0:11

62e minuut.
Sršeň met een sublieme pass. Kulička rent richting de bal. Kulička speelt de bal door. Chodacki rent richting de bal. Chodacki schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Rouspetr trapt de bal weg. Chiodaroli probeert de bal aan de voet te houden. Oliva probeert naar een medespeler te passen. Chodacki rent richting de bal. Chodacki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Michael met een sublieme pass. Cuvillier bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuvillier geeft de bal voor. Chodacki kan de bal niet met de borst controleren. Chodacki schiet op doel. Rouspetr kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Cuvillier passt de bal in één keer door. Chodacki heeft problemen om de bal te vangen. Chodacki passt de bal zonder na te denken. Priidiks bereikt de bal nog maar net als eerste. Priidiks draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Švejdík verovert de bal door een tackle van achteren. Chevalier rent richting de bal. Švejdík tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chevalier wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chevalier met de inworp. Schuh bereikt de bal nog maar net als eerste. Schuh geeft een lange en hoge pass. Chodacki krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Chevalier passt de bal zonder na te denken. Priidiks probeert naar een medespeler te passen. Chodacki is nu in balbezit. Chodacki draait met de bal, schiet en ... Rouspetr probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pastalavista - TJ kopaná 0:12

87e minuut.
Chevalier geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Cuvillier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galatík rent richting de bal. Chodacki onderschept slim de pass. Chodacki draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pastalavista 75%, TJ kopaná 25%.
Pastalavista - TJ kopaná 0:12