Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PrajzLand FC Pouliční
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.1 gemiddelde waardering 17.6
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


15e minuut.
Mikulecký geeft de bal voor. Matějek met een sublieme pass. Špicar heeft problemen om de bal te vangen. Vaťouch bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaťouch haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Vaťouch geeft een lange en hoge pass. Hrubec is nu in balbezit. Hrubec passt de bal in één keer door. Špicar bereikt de bal nog maar net als eerste. Špicar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PrajzLand FC - Pouliční 1:0

27e minuut.
Hrádek met de inworp. Bejlek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bejlek geeft een lange en hoge pass. Mojžíš probeert de bal met de borst te controleren. Chromý is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Čechmánek is nu in balbezit. Klungelig pakt Syroťuk de bal. Syroťuk passt de bal in één keer door. Chromý bereikt de bal nog maar net als eerste. Chromý schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Matějek geeft de bal voor. Inworp. Hrádek met de inworp. Bejlek is nu in balbezit. Bejlek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PrajzLand FC 60%, Pouliční 40%.
PrajzLand FC - Pouliční 1:0

47e minuut.
Žampach bereikt de bal nog maar net als eerste. Žampach geeft de bal voor. Mojžíš probeert naar een medespeler te passen. Vaťouch bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaťouch draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Žampach raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ječmínek komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Simr met een snelle inworp. Bejlek is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mojžíš. Bejlek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bejlek wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Křesťan speelt de bal door. Vaťouch rent richting de bal. Vaťouch passt de bal in één keer door. Špicar rent richting de bal. Špicar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Vychodil bereikt de bal nog maar net als eerste. Bejlek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vychodil verovert de bal door een tackle van achteren. Simr onderschept slim de pass. Simr geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Vaťouch is nu in balbezit. Syroťuk verovert de bal door een tackle van achteren. Syroťuk probeert naar een medespeler te passen. Chromý rent richting de bal. Chromý schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Syroťuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Syroťuk passt de bal zonder na te denken. Rezek speelt de bal door. Chromý heeft problemen om de bal te vangen. Chromý draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Mojžíš passt de bal met de wreef. Vaťouch rent richting de bal. Syroťuk is nu in balbezit. Vaťouch verovert de bal door een tackle van achteren. Vaťouch geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PrajzLand FC 43%, Pouliční 57%.
PrajzLand FC - Pouliční 1:0