Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-26 18:50
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.08
  • Stadion: Arena fox hole
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 13573
FK VM Fox PrajzLand FC
normál Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
31% Spel op eigen helft 69%
20 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.2 gemiddelde waardering 22.8
goed Schieten zwak
zwak Passen slecht
matig Verdedigen slecht


7e minuut.
Mikulecký heeft problemen om de bal te vangen. Houston rent richting de bal. Houston schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kastner de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK VM Fox - PrajzLand FC 1:0

7e minuut.
Špicar met een sublieme pass. Vaťouch is nu in balbezit. Houston verovert de bal door een tackle van achteren. Houston haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Boo rent richting de bal. Boo geeft een lange en hoge pass. Colling bereikt de bal nog maar net als eerste. Colling haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FK VM Fox - PrajzLand FC 2:0

22e minuut.
Daar is Špicar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colling rent richting de bal. Colling passt de bal zonder na te denken. Houston is nu in balbezit. Houston schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Na een snelle pass probeert Vychodil de bal onder controle te krijgen. Žalud rent richting de bal. Žalud haalt uit met een fantastische trap. Colling probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Halbich werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK VM Fox - PrajzLand FC 3:0

28e minuut.
Ułazik probeert naar een medespeler te passen. Brkal bereikt de bal nog maar net als eerste. Brkal speelt de bal door. Colling bereikt de bal nog maar net als eerste. Colling haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Kastner met een harde bal richting middenveld. Ułazik kopt de bal weg. Boo probeert naar een medespeler te passen. Houston is nu in balbezit. Houston haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Daar is Colling, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brkal is nu in balbezit. Colling met een sublieme pass. Houston rent richting de bal. Houston haalt uit met een fantastische trap. Halbich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Vychodil is nu in balbezit. Žalud rent richting de bal. Žalud geeft de bal voor. Houston is nu in balbezit. Houston draait met de bal, schiet en ... Halbich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Ułazik kopt de bal weg. Klungelig pakt Colling de bal. Colling passt de bal in één keer door. Houston rent richting de bal. Houston schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK VM Fox 23%, PrajzLand FC 77%.
FK VM Fox - PrajzLand FC 3:0

50e minuut.
Mojžíš passt de bal zonder na te denken. Boo bereikt de bal nog maar net als eerste. Špicar onderschept slim de pass. Vaťouch rent richting de bal. Vaťouch draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Rampáček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Špicar is nu in balbezit. Špicar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Mikulecký geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Žalud zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Colling bereikt de bal nog maar net als eerste. Colling geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Rapp passt de bal met de wreef. Houston rent richting de bal. Houston passt de bal met de wreef. Colling is nu in balbezit. Colling schiet op doel. Halbich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Krobián probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Matějek rent richting de bal. Matějek geeft een hoge lob. Špicar is nu in balbezit. Špicar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Vaťouch passt de bal in één keer door. Rapp is nu in balbezit. Rapp geeft de bal voor. Colling bereikt de bal nog maar net als eerste. Colling draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Doeltrap. Sezek komt het veld opgelopen.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Janečka komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Mojžíš kopt de bal weg. Boo is nu in balbezit. Boo passt de bal in één keer door. Houston is nu in balbezit. Houston draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Mojžíš probeert naar een medespeler te passen. Rampáček geeft een lange en hoge pass. Houston is nu in balbezit. Colling bereikt de bal nog maar net als eerste. Colling draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK VM Fox - PrajzLand FC 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK VM Fox 39%, PrajzLand FC 61%.
FK VM Fox - PrajzLand FC 4:0