Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-03 18:51
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.08
  • Stadion: L. p. B. Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 26495
Louňovice pod Blaníkem 1.FK Horní Dunajovice
532 Tactiek stred
63% Balbezit 37%
22% Spel op eigen helft 78%
23 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48.5 gemiddelde waardering 21.4
outstanding Schieten weak
solid Passen weak
very good Verdedigen poor


1e minuut.
Daar is Kvasnica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kerić geeft een lange en hoge pass. Wojnowski is nu in balbezit. Wojnowski haalt uit met een fantastische trap. Vodouch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Louňovice pod Blaníkem - 1.FK Horní Dunajovice 1:0

13e minuut.
Melchiorre met een sublieme pass. Kurka is nu in balbezit. Kurka speelt de bal door. Hamášek is nu in balbezit. Hamášek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Štípek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wojnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Volák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Louňovice pod Blaníkem - 1.FK Horní Dunajovice 2:0

16e minuut.
Hamášek is nu in balbezit. Hamášek geeft de bal voor. Volák is nu in balbezit. Wojnowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wojnowski haalt uit met een fantastische trap. Vodouch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Kvasnica passt de bal zonder na te denken. Potěškoště geeft een lange en hoge pass. Kolek controleert de bal met de borst. Hamášek is nu in balbezit. Hamášek draait met de bal, schiet en ... Vodouch bokst de bal weg.

21e minuut.
Hamášek verovert de bal door een tackle van achteren. Skočdolesa rent richting de bal. Hamášek verovert de bal door een tackle van achteren. Hamášek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Louňovice pod Blaníkem - 1.FK Horní Dunajovice 3:0

22e minuut.
Daar is Papoušek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hamášek onderschept slim de pass. Hamášek passt de bal zonder na te denken. Wojnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnowski haalt uit met een fantastische trap. Vodouch bokst de bal weg.

26e minuut.
Hamášek verovert de bal door een tackle van achteren. Hamášek passt de bal zonder na te denken. Wojnowski rent richting de bal. Wojnowski schiet op doel. Vodouch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Louňovice pod Blaníkem - 1.FK Horní Dunajovice 4:0

30e minuut.
Hamášek passt de bal in één keer door. Kurka heeft problemen om de bal te vangen. Kurka speelt de bal door. Klungelig pakt Melchiorre de bal. Melchiorre draait met de bal, schiet en ... Vodouch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Papoušek heeft problemen om de bal te vangen. Melchiorre is nu in balbezit. Melchiorre passt de bal zonder na te denken. Bártů geeft de bal voor. Wojnowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Volák geeft de bal voor. Kvasnica geeft de bal voor. Daar is Hamášek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wojnowski rent richting de bal. Wojnowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Louňovice pod Blaníkem - 1.FK Horní Dunajovice 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Louňovice pod Blaníkem 23%, 1.FK Horní Dunajovice 77%.
Louňovice pod Blaníkem - 1.FK Horní Dunajovice 5:0

52e minuut.
Potěškoště probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Volák de bal. Wojnowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wojnowski schiet op doel. Vodouch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Louňovice pod Blaníkem - 1.FK Horní Dunajovice 6:0

55e minuut.
Kurka speelt de bal door. Potěškoště met een sublieme pass. Wojnowski is nu in balbezit. Wojnowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vodouch probeert naar een medespeler te passen. Kerić kopt de bal weg. Klungelig pakt Wojnowski de bal. Potěškoště is nu in balbezit. Potěškoště geeft een lange en hoge pass. Vodouch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hamášek is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Louňovice pod Blaníkem - 1.FK Horní Dunajovice 7:0

57e minuut.
Wojnowski kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Engel. Wojnowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kerić met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Štípek de bal. Hamášek rent richting de bal. Hamášek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Klungelig pakt Kurka de bal. Kurka speelt de bal door. Hamášek rent richting de bal. Hamášek schiet op doel. Vodouch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Louňovice pod Blaníkem - 1.FK Horní Dunajovice 8:0

79e minuut.
Syreček bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamášek onderschept slim de pass. Wojnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Kerić probeert naar een medespeler te passen. Potěškoště bereikt de bal nog maar net als eerste. Potěškoště passt de bal in één keer door. Wojnowski is nu in balbezit. Wojnowski geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hamášek heeft problemen om de bal te vangen. Hamášek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Potěškoště probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Melchiorre de bal. Bártů geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Louňovice pod Blaníkem - 1.FK Horní Dunajovice 9:0

86e minuut.
Volák heeft problemen om de bal te vangen. Wojnowski is nu in balbezit. Daar is Wojnowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wojnowski draait met de bal, schiet en ... Vodouch maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Melchiorre geeft de bal voor. Hamášek geeft een hoge lob. Wojnowski probeert de bal met de borst te controleren. Vodouch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Louňovice pod Blaníkem 20%, 1.FK Horní Dunajovice 80%.
Louňovice pod Blaníkem - 1.FK Horní Dunajovice 9:0