Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Nedakonice Aleneova
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
35% Spel op eigen helft 65%
12 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 17
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Bešťák raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Macholda komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Pavlas bereikt de bal nog maar net als eerste. Popp verovert de bal door een tackle van achteren. Popp speelt de bal door. Štěteček bereikt de bal nog maar net als eerste. Štěteček haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Nedakonice - Aleneova 0:1

16e minuut.
Fingr bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Štěteček de bal. Fingr rent richting de bal. Fingr schiet op doel. Štěteček probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Vražinec speelt de bal door. Petržela rent richting de bal. Petržela speelt de bal door. Macholda bereikt de bal nog maar net als eerste. Macholda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Horálek rent richting de bal. Mníšek verovert de bal door een tackle van achteren. Mníšek probeert naar een medespeler te passen. Macholda bereikt de bal nog maar net als eerste. Macholda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nedakonice 43%, Aleneova 57%.
FC Nedakonice - Aleneova 0:1

48e minuut.
Pavlas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlas geeft een hoge lob. Štorkán heeft problemen om de bal te vangen. Borovanský verovert de bal door een tackle van achteren. Borovanský draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Mníšek probeert naar een medespeler te passen. Štorkán met een sublieme pass. Daar is Borovanský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Macholda rent richting de bal. Macholda haalt uit met een fantastische trap. Dapecí probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Smrk geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Borovanský met de inworp. Lesník rent richting de bal. Lesník geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Pavlas geeft een hoge lob. Petržela rent richting de bal. Petržela met een sublieme pass. Klungelig pakt Macholda de bal. Macholda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Nedakonice - Aleneova 1:1

74e minuut.
Štorkán rent richting de bal. Štorkán geeft de bal voor. Lesník kopt de bal weg. Macholda bereikt de bal nog maar net als eerste. Macholda haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Košut bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesník is nu in balbezit. Horálek rent richting de bal. Lesník verovert de bal door een tackle van achteren. Lesník draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Frumar speelt de bal door. Vražinec is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Štorkán. Štorkán krijgt een gele kaart. Sokolović raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vincour komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Nedakonice 27%, Aleneova 73%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Nedakonice - Aleneova 1:1