Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Javorovec PrajzLand FC
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
37% Spel op eigen helft 63%
10 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 21.6
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Kocián geeft een hoge lob. Inworp. Hrubec met de inworp. Vaťouch is nu in balbezit. Vaťouch geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Dolejší geeft de bal voor. Neliba kopt de bal weg. Vychodil probeert de bal aan de voet te houden. Prošek rent richting de bal. Prošek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Nohejs geeft een lange en hoge pass. Prošek kopt de bal weg. Loudal bereikt de bal nog maar net als eerste. Loudal schiet op doel. Halbich werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Javorovec - PrajzLand FC 1:0

21e minuut.
Dolejší speelt de bal door. Daar is Nohejs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nohejs geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Loudal de bal. Loudal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Švagr passt de bal in één keer door. Neliba rent richting de bal. Mojžíš begaat een overtreding. Mojžíš krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Javorovec 45%, PrajzLand FC 55%.
FC Javorovec - PrajzLand FC 1:0

57e minuut.
Nohejs raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Šubrt komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Křesťan probeert de bal aan de voet te houden. Švagr bereikt de bal nog maar net als eerste. Švagr passt de bal zonder na te denken. Prošek is nu in balbezit. Prošek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Dolejší bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolejší speelt de bal door. Matějek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Marečík rent richting de bal. Marečík draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Vaťouch is nu in balbezit. Neliba rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vaťouch. Vaťouch krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Loudal met een snelle inworp. Švagr is nu in balbezit. Švagr haalt uit met een fantastische trap. Dolejší bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolejší geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Křesťan is nu in balbezit. Křesťan passt de bal zonder na te denken. Dolejší speelt de bal door. Švagr rent richting de bal. Švagr geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Javorovec 30%, PrajzLand FC 70%.
FC Javorovec - PrajzLand FC 1:0