Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1.FK Horní Dunajovice PrajzLand FC
stred Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 21.9
zwak Schieten zwak
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Kastner bereikt de bal nog maar net als eerste. Kastner geeft de bal voor. Papoušek is nu in balbezit. Papoušek draait met de bal, schiet en ... Halbich werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FK Horní Dunajovice - PrajzLand FC 1:0

6e minuut.
Skočdolesa probeert naar een medespeler te passen. Syreček rent richting de bal. Marečík verovert de bal door een tackle van achteren. Marečík draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
1.FK Horní Dunajovice - PrajzLand FC 1:1

7e minuut.
Ivanko rent richting de bal. Vaťouch is nu in balbezit. Vaťouch probeert naar een medespeler te passen. Marečík is nu in balbezit. Marečík schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Vodouch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Papoušek rent richting de bal. Křesťan bereikt de bal nog maar net als eerste. Křesťan passt de bal met de wreef. Vaťouch rent richting de bal. Vaťouch haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Klungelig pakt Skočdolesa de bal. Skočdolesa geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mikulecký de bal. Hejtman rent richting de bal. Hejtman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FK Horní Dunajovice 62%, PrajzLand FC 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
1.FK Horní Dunajovice - PrajzLand FC 1:1

54e minuut.
Kolek passt de bal zonder na te denken. Papoušek bereikt de bal nog maar net als eerste. Papoušek haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Kastner de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1.FK Horní Dunajovice - PrajzLand FC 2:1

79e minuut.
Kastner probeert de bal met de borst te controleren. Kastner geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ivanko met een snelle inworp. Engel geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.FK Horní Dunajovice 49%, PrajzLand FC 51%.
1.FK Horní Dunajovice - PrajzLand FC 2:1