Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sparta Dřetovice FC Borussia Havířov
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 17.1
slecht Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Šifalda probeert naar een medespeler te passen. Lepšík met een sublieme pass. Pazderka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazderka schiet op doel. Bříza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Dřetovice - FC Borussia Havířov 1:0

12e minuut.
Vejražka kopt de bal weg. Kopiník bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Matys zijn tegenspeler op de grond. Matys krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Urbánszký heeft problemen om de bal te vangen. Urbánszký geeft een lange en hoge pass. Daar is Ernster, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopiník rent richting de bal. Kopiník haalt uit met een fantastische trap. Paal! Frajlach geeft de bal voor. Vejražka bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tvrdoň. Vejražka roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Vejražka kan niet meer verder spelen. Vjaclovský komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Jehlička is nu in balbezit. Kopiník verovert de bal door een tackle van achteren. Matys is nu in balbezit. Kopiník onderschept slim de pass. Kopiník schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Dřetovice - FC Borussia Havířov 2:0

31e minuut.
Šifalda rent richting de bal. Vjaclovský rent richting de bal. Vjaclovský probeert naar een medespeler te passen. Pazderka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazderka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Matys probeert naar een medespeler te passen. Filka rent richting de bal. Šikal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Šikal krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Filka geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Vjaclovský de bal onder controle te krijgen. Pláštěnka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pláštěnka draait met de bal, schiet en ... Haman werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Zachoval kopt de bal weg. Klungelig pakt Pláštěnka de bal. Jehlička is nu in balbezit. Pláštěnka is nu in balbezit. Pláštěnka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Paul heeft problemen om de bal te vangen. Kopiník is nu in balbezit. Kopiník speelt de bal door. Zachoval is nu in balbezit. Zachoval geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Dřetovice 52%, FC Borussia Havířov 48%.
Sparta Dřetovice - FC Borussia Havířov 2:0

47e minuut.
Paul met de inworp. Jehlička is nu in balbezit. Jehlička passt de bal met de wreef. Pláštěnka is nu in balbezit. Pláštěnka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta Dřetovice - FC Borussia Havířov 2:1

54e minuut.
Šifalda bereikt de bal nog maar net als eerste. Šifalda speelt de bal door. Lepšík probeert naar een medespeler te passen. Kopiník rent richting de bal. Kopiník haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Matys rent richting de bal. Kopiník verovert de bal door een tackle van achteren. Kopiník passt de bal met de wreef. Pazderka rent richting de bal. Pazderka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Šifalda geeft een hoge lob. Pláštěnka kopt de bal weg. Tvrdoň bereikt de bal nog maar net als eerste. Tvrdoň schiet op doel. Haman maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

78e minuut.
Šikal geeft de bal voor. Zachoval rent richting de bal. Zachoval probeert naar een medespeler te passen. Kopiník bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopiník draait met de bal, schiet en ... Bříza bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta Dřetovice 37%, FC Borussia Havířov 63%.
Sparta Dřetovice - FC Borussia Havířov 2:1