Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hutník Tatran SK Vlci
442 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
22% Spel op eigen helft 78%
15 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
37.3 gemiddelde waardering 19.3
solid Schieten weak
good Passen poor
average Verdedigen poor


3e minuut.
Levohradský onderschept slim de pass. Levohradský met een sublieme pass. Adabakar probeert naar een medespeler te passen. Gherghe rent richting de bal. Gherghe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Baues speelt de bal door. Sabău met een sublieme pass. Gherghe heeft problemen om de bal te vangen. Gherghe draait met de bal, schiet en ... Hyský probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

19e minuut.
Gherghe geeft een hoge lob. Sabău rent richting de bal. Sabău geeft de bal voor. Gherghe is nu in balbezit. Gherghe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hutník Tatran - SK Vlci 1:0

21e minuut.
Klungelig pakt Krušina de bal. Prostředník rent richting de bal. Prostředník geeft een lange en hoge pass. Adabakar bereikt de bal nog maar net als eerste. Adabakar geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Kanec rent richting de bal. Krušina bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanec speelt de bal door. Gherghe rent richting de bal. Gherghe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Levohradský is nu in balbezit. Levohradský geeft de bal voor. Seydler heeft problemen om de bal te vangen. Gherghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherghe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hutník Tatran 27%, SK Vlci 73%.
Hutník Tatran - SK Vlci 1:0

46e minuut.
Lukaštík rent richting de bal. Krušina bereikt de bal nog maar net als eerste. Krušina probeert naar een medespeler te passen. Gherghe is nu in balbezit. Gherghe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Prostředník bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabău verovert de bal door een tackle van achteren. Sabău probeert naar een medespeler te passen. Gherghe heeft problemen om de bal te vangen. Gherghe draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Choděra probeert naar een medespeler te passen. Levohradský kopt de bal weg. Krušina rent richting de bal. Krušina draait met de bal, schiet en ... Choděra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gherghe rent richting de bal. Gherghe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hutník Tatran - SK Vlci 2:0

58e minuut.
Vykoukal komt het veld opgelopen. Svrčina komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Inworp. Vybouchnul komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Brablík rent richting de bal. Brablík geeft de bal voor. Krušina probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vybouchnul rent richting de bal. Vybouchnul geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Levohradský onderschept slim de pass. Levohradský met een sublieme pass. Gherghe is nu in balbezit. Krušina is nu in balbezit. Krušina schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Levohradský passt de bal in één keer door. Adabakar rent richting de bal. Adabakar met een sublieme pass. Daar is Gherghe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gherghe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Prostředník geeft een hoge lob. Vybouchnul is nu in balbezit. Vybouchnul speelt de bal door. Gherghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherghe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hutník Tatran - SK Vlci 3:0

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Heran komt het veld opgelopen. Kabátník zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Doupovec bereikt de bal nog maar net als eerste. Doupovec geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Sabău bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabău geeft een lange en hoge pass. Daar is Gherghe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gherghe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Krušina speelt de bal door. Hyský rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gherghe. Gherghe krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hutník Tatran 18%, SK Vlci 82%.
Hutník Tatran - SK Vlci 3:0