Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC DORINACHE FC UNIREA
D 2 Tactiek ttt1
44% Balbezit 56%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 38
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.4 gemiddelde waardering 47.5
good Schieten very good
average Passen good
adequate Verdedigen good


5e minuut.
Zampa speelt de bal door. Marcos Rey is nu in balbezit. Klungelig pakt Bieniuk de bal. Marcos Rey is nu in balbezit. Marcos Rey schiet op doel. Dascălu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DORINACHE - FC UNIREA 0:1

6e minuut.
Gociu probeert naar een medespeler te passen. Omgiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobyliński begaat een overtreding. Kobyliński krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Inworp. Letsholonyane zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kobyliński is nu in balbezit. Kobyliński haalt uit met een fantastische trap. Dascălu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DORINACHE - FC UNIREA 0:2

14e minuut.
Kobyliński probeert de bal met de borst te controleren. Bieniuk is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bitang. Bitang krijgt een gele kaart. Bieniuk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Delić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Marcos Rey rent richting de bal. Marcos Rey draait met de bal, schiet en ... Dascălu bokst de bal weg.

16e minuut.
Condeescu rent richting de bal. Zampa verovert de bal door een tackle van achteren. Zampa met een sublieme pass. Marcos Rey bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcos Rey schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Klungelig pakt Bitang de bal. Bieniuk geeft de bal voor. Marcos Rey rent richting de bal. Marcos Rey schiet op doel. Dascălu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DORINACHE - FC UNIREA 0:3

27e minuut.
Letsholonyane passt de bal zonder na te denken. Delić rent richting de bal. Delić passt de bal met de wreef. Marcos Rey is nu in balbezit. Marcos Rey haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Bitang is nu in balbezit. Bieniuk onderschept slim de pass. Bieniuk speelt de bal door. Kobyliński rent richting de bal. Kobyliński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kobyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobyliński haalt uit met een fantastische trap. Dascălu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

33e minuut.
Bieniuk is nu in balbezit. Bieniuk passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Letsholonyane de bal. Kobyliński rent richting de bal. Kobyliński schiet op doel. Dascălu bokst de bal weg.

33e minuut.
Marăndici trapt de bal weg. Bieniuk kopt de bal weg. Kobyliński rent richting de bal. Kobyliński haalt uit met een fantastische trap. Dascălu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DORINACHE - FC UNIREA 0:4

34e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Dascălu niet meer kan verder spelen.

34e minuut.
Marăndici passt de bal met de wreef. Bitang bereikt de bal nog maar net als eerste. Bitang passt de bal met de wreef. Kobyliński rent richting de bal. Kobyliński schiet op doel. Paal!

36e minuut.
Bieniuk probeert naar een medespeler te passen. Zampa rent richting de bal. Zampa passt de bal in één keer door. Marcos Rey is nu in balbezit. Marcos Rey schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DORINACHE - FC UNIREA 0:5

39e minuut.
Letsholonyane rent richting de bal. Omgiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Omgiewicz speelt de bal door. Kobyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobyliński haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Talpăşan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zampa met een snelle inworp. Klungelig pakt Marcos Rey de bal. Marcos Rey schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DORINACHE - FC UNIREA 0:6

41e minuut.
Skrętkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrętkowicz met een sublieme pass. Condeescu heeft problemen om de bal te vangen. Marcos Rey rent richting de bal. Marcos Rey schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Condeescu kopt de bal weg. Letsholonyane is nu in balbezit. Letsholonyane speelt de bal door. Kobyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobyliński geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Talpăşan kopt de bal weg. Letsholonyane bereikt de bal nog maar net als eerste. Letsholonyane passt de bal zonder na te denken. Kobyliński rent richting de bal. Kobyliński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC DORINACHE 70%, FC UNIREA 30%.
FC DORINACHE - FC UNIREA 0:6

46e minuut.
Zampa speelt de bal door. Klungelig pakt Marcos Rey de bal. Sima begaat een overtreding. Sima krijgt een gele kaart. Marcos Rey is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Delić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kobyliński rent richting de bal. Kobyliński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Zampa bereikt de bal nog maar net als eerste. Zampa geeft de bal voor. Klungelig pakt Bieniuk de bal. Kobyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobyliński draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DORINACHE - FC UNIREA 0:7

49e minuut.
Condeescu rent richting de bal. Zampa verovert de bal door een tackle van achteren. Zampa speelt de bal door. Marcos Rey heeft problemen om de bal te vangen. Marcos Rey draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Bieniuk speelt de bal door. Letsholonyane bereikt de bal nog maar net als eerste. Letsholonyane passt de bal in één keer door. Marcos Rey rent richting de bal. Marcos Rey schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DORINACHE - FC UNIREA 0:8

56e minuut.
Talpăşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bitang met een sublieme pass. Skrętkowicz heeft problemen om de bal te vangen. Kobyliński rent richting de bal. Kobyliński schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Talpăşan onderschept slim de pass. Bieniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieniuk probeert naar een medespeler te passen. Kobyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobyliński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC DORINACHE - FC UNIREA 0:9

61e minuut.
Bieniuk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Omgiewicz rent richting de bal. Omgiewicz passt de bal in één keer door. Gociu is nu in balbezit. Gociu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Alaroğlu onderschept slim de pass. Alaroğlu geeft een hoge lob. Talpăşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcos Rey bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcos Rey draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC DORINACHE - FC UNIREA 0:10

68e minuut.
Ochs geeft een lange en hoge pass. Talpăşan kopt de bal weg. Letsholonyane probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kobyliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kobyliński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Bitang is nu in balbezit. Bieniuk onderschept slim de pass. Bieniuk probeert naar een medespeler te passen. Kobyliński is nu in balbezit. Kobyliński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DORINACHE - FC UNIREA 0:11

76e minuut.
Zampa is nu in balbezit. Zampa probeert naar een medespeler te passen. Marcos Rey is nu in balbezit. Marcos Rey haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Talpăşan de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zampa geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bieniuk krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Marăndici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DORINACHE - FC UNIREA 0:12

82e minuut.
Alaroğlu geeft de bal voor. Zampa rent richting de bal. Zampa passt de bal met de wreef. Marcos Rey rent richting de bal. Marcos Rey haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DORINACHE - FC UNIREA 0:13

84e minuut.
Condeescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gociu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zampa. Zampa krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Gociu bereikt de bal nog maar net als eerste. Staneković verovert de bal door een tackle van achteren. Letsholonyane probeert naar een medespeler te passen. Kobyliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobyliński draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

89e minuut.
Delić onderschept slim de pass. Delić geeft de bal voor. Marăndici verovert de bal door een tackle van achteren. Kobyliński is nu in balbezit. Kobyliński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC DORINACHE 62%, FC UNIREA 38%.
FC DORINACHE - FC UNIREA 0:13