Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC DORINACHE Rapidul
D 3 Tactiek old
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
13 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
51.5 gemiddelde waardering 38.5
formidabel Schieten solide
goed Passen goed
uitstekend Verdedigen matig


10e minuut.
Vidaurre rent richting de bal. Fontora bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidaurre verovert de bal door een tackle van achteren. Vidaurre geeft een hoge lob. Bała krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DORINACHE - Rapidul 1:0

12e minuut.
Vidaurre geeft een hoge lob. Ruhroth bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesme verovert de bal door een tackle van achteren. Lesme draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC DORINACHE - Rapidul 2:0

15e minuut.
Puchici kopt de bal weg. Fontora heeft problemen om de bal te vangen. Vidaurre bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesme rent richting de bal. Bała rent richting de bal. Paal! Lesme is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Iţic controleert de bal met de borst. Szulakowski speelt de bal door. Sapena onderschept slim de pass. Ðức Kiên is nu in balbezit. Ðức Kiên draait met de bal, schiet en ... Zjača bokst de bal weg.

18e minuut.
Kordecki kopt de bal weg. Puchici is nu in balbezit. Puchici passt de bal met de wreef. Ðức Kiên bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Kiên draait met de bal, schiet en ... Zjača bokst de bal weg.

20e minuut.
Iţic passt de bal met de wreef. Szulakowski heeft problemen om de bal te vangen. Szulakowski geeft een lange en hoge pass. Ðức Kiên maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DORINACHE - Rapidul 2:1

22e minuut.
Talpăşan kopt de bal weg. Angelas is nu in balbezit. Lesme onderschept slim de pass. Lesme draait met de bal, schiet en ... Marcola maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bała bereikt de bal nog maar net als eerste. Bała schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Gociu onderschept slim de pass. Gociu probeert naar een medespeler te passen. Taniukiewicz is nu in balbezit. Ðức Kiên rent richting de bal. Ðức Kiên draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Iţic onderschept slim de pass. Iţic met een sublieme pass. Hoftun met een sublieme pass. Simoen bereikt de bal nog maar net als eerste. Simoen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Kordecki geeft de bal voor. Inworp. Hoftun met een snelle inworp. Iţic geeft een hoge lob. Ðức Kiên maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC DORINACHE - Rapidul 2:2

41e minuut.
Hoftun rent richting de bal. Hoftun passt de bal met de wreef. Ðức Kiên rent richting de bal. Ðức Kiên schiet op doel. Zjača werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DORINACHE - Rapidul 2:3

44e minuut.
Iţic passt de bal in één keer door. Szulakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulakowski passt de bal met de wreef. Ðức Kiên is nu in balbezit. Ðức Kiên schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC DORINACHE 58%, Rapidul 42%.
FC DORINACHE - Rapidul 2:3

48e minuut.
Iţic passt de bal in één keer door. Szulakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulakowski met een sublieme pass. Ðức Kiên rent richting de bal. Ðức Kiên draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Lesme geeft een lange en hoge pass. Szulakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulakowski geeft een hoge lob. Ðức Kiên is nu in balbezit. Ðức Kiên haalt uit met een fantastische trap. Zjača kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hoftun rent richting de bal. Hoftun haalt uit met een fantastische trap. Zjača kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Puchici met de inworp. Vidaurre probeert naar een medespeler te passen. Gociu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gociu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Szulakowski is nu in balbezit. Szulakowski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Iţic de bal. Iţic geeft de bal voor. Simoen krijgt zijn hoofd ertegen. Zjača kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Klungelig pakt Hoftun de bal. Hoftun met een sublieme pass. Kordecki onderschept slim de pass. Ðức Kiên rent richting de bal. Ðức Kiên schiet op doel. Zjača verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Angelas geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Puchici met de inworp. Vidaurre bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidaurre geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lesme bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesme haalt uit met een fantastische trap. Marcola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC DORINACHE - Rapidul 3:3

65e minuut.
Bała probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vidaurre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Strohsack bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesme verovert de bal door een tackle van achteren. Lesme haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Klungelig pakt Mureşan de bal. Buitenspel voor Simoen. Goede buitenspelval van de verdediging. Mureşan neemt vlug de vrije trap. Bała rent richting de bal. Bała draait met de bal, schiet en ... Marcola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lesme bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesme haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DORINACHE - Rapidul 4:3

72e minuut.
Simoen bereikt de bal nog maar net als eerste. Mureşan rent richting de bal. Mureşan geeft de bal voor. Lesme is nu in balbezit. Lesme draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Marcola bokst de bal weg.

78e minuut.
Mureşan geeft een hoge lob. Gociu kopt de bal weg. Ðức Kiên rent richting de bal. Ðức Kiên haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC DORINACHE - Rapidul 4:4

80e minuut.
Puchici met een snelle inworp. Vidaurre bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidaurre geeft de bal voor. Lesme is nu in balbezit. Lesme haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Hoftun passt de bal in één keer door. Kordecki heeft problemen om de bal te vangen. Hoftun bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoftun geeft een lange en hoge pass. Ðức Kiên rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Szulakowski zal de hoekschop nemen. Ðức Kiên springt en kopt de bal. Zjača bokst de bal weg.

84e minuut.
Simoen is nu in balbezit. Kordecki onderschept slim de pass. Ðức Kiên onderschept slim de pass. Ðức Kiên draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Vidaurre verovert de bal door een tackle van achteren. Vidaurre probeert naar een medespeler te passen. Bała is nu in balbezit. Lesme bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesme schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Hoftun bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoftun met een sublieme pass. Iţic is nu in balbezit. Iţic draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Mureşan de bal onder controle te krijgen. Zjača kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ðức Kiên rent richting de bal. Ðức Kiên schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC DORINACHE - Rapidul 4:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC DORINACHE 61%, Rapidul 39%.
FC DORINACHE - Rapidul 4:5