Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-26 18:04
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.01
  • Stadion: F.C.U1948 Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 8454
F.C.U1948 FC UNIREA
FCU 2 Tactiek ttt1
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.7 gemiddelde waardering 48.5
good Schieten solid
adequate Passen good
good Verdedigen solid


6e minuut.
Staneković rent richting de bal. Staneković geeft een lange en hoge pass. Inworp. Drevland zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. El-Sayed geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Bieniuk passt de bal met de wreef. Zampa rent richting de bal. Zampa probeert naar een medespeler te passen. Marcos Rey is nu in balbezit. Marcos Rey schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Na een snelle pass probeert Staneković de bal onder controle te krijgen. Alaroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuznetsov onderschept slim de pass. Kuznetsov schiet op doel. Gorgan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.U1948 - FC UNIREA 1:0

17e minuut.
El-Sayed geeft een lange en hoge pass. Skiba heeft problemen om de bal te vangen. Alaroğlu rent richting de bal. Kuznetsov verovert de bal door een tackle van achteren. Kuznetsov draait met de bal, schiet en ... Gorgan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Staneković geeft een lange en hoge pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Drevland geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Moré springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.U1948 - FC UNIREA 2:0

20e minuut.
Letsholonyane bereikt de bal nog maar net als eerste. Letsholonyane geeft een lange en hoge pass. Marcos Rey kopt de bal weg. Zampa heeft problemen om de bal te vangen. Zampa geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Zampa rent richting de bal. Zampa geeft de bal voor. Kobyliński rent richting de bal. Kobyliński haalt uit met een fantastische trap. Skubic maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.U1948 - FC UNIREA 2:1

29e minuut.
Udreanu geeft een lange en hoge pass. Voskanyan kopt de bal weg. Bieniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcos Rey is nu in balbezit. Marcos Rey draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Moré rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moré met de inworp. Huarcaya is nu in balbezit. Huarcaya geeft een lange en hoge pass. Gorgan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.U1948 53%, FC UNIREA 47%.
F.C.U1948 - FC UNIREA 2:1

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moré met de inworp. Huarcaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Huarcaya geeft de bal voor. Drevland geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kuznetsov controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.U1948 - FC UNIREA 3:1

78e minuut.
Delić speelt de bal door. Letsholonyane rent richting de bal. Letsholonyane speelt de bal door. Kobyliński is nu in balbezit. Kobyliński haalt uit met een fantastische trap. Skubic kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mangione probeert naar een medespeler te passen. Kobyliński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mangione onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zampa geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kobyliński krijgt zijn hoofd ertegen. Skubic kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Zampa probeert naar een medespeler te passen. Delić is nu in balbezit. Attia begaat een overtreding. Attia krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Bieniuk is nu in balbezit. Bieniuk passt de bal in één keer door. Zampa speelt de bal door. Marcos Rey is nu in balbezit. Marcos Rey schiet op doel. Skubic kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.U1948 58%, FC UNIREA 42%.
F.C.U1948 - FC UNIREA 3:1