Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dorienii odette fc
antrenam Tactiek aparare2
45% Balbezit 55%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
30.2 gemiddelde waardering 43.8
poor Schieten very good
weak Passen good
weak Verdedigen good


5e minuut.
Rozumek passt de bal zonder na te denken. Talv geeft de bal voor. Daar is Heynen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heynen schiet op doel. Kızmaz probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
dorienii - odette fc 0:1

10e minuut.
Talv is nu in balbezit. Talv geeft een lange en hoge pass. Kızmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Heynen onderschept slim de pass. Heynen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dorienii - odette fc 0:2

17e minuut.
Rozumek met de inworp. Maftei is nu in balbezit. Maftei haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Zaharescu de bal onder controle te krijgen. Rychłowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
dorienii - odette fc 1:2

20e minuut.
Nobel met een sublieme pass. Klungelig pakt Vitomir de bal. Končík met een sublieme pass. Heynen bereikt de bal nog maar net als eerste. Heynen draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
dorienii - odette fc 1:3

27e minuut.
Vogels heeft problemen om de bal te vangen. Vogels geeft een lange en hoge pass. Bağırov heeft problemen om de bal te vangen. Heynen bereikt de bal nog maar net als eerste. Heynen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Ţigănaş geeft een hoge lob. Maftei is nu in balbezit. Bârlădeanu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bârlădeanu krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Vogels geeft de bal voor. Nobel kan de bal niet met de borst controleren. Nobel probeert naar een medespeler te passen. Heynen rent richting de bal. Heynen schiet op doel. Kurzynowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dorienii 71%, odette fc 29%.
dorienii - odette fc 1:3

54e minuut.
Talv rent richting de bal. Talv passt de bal zonder na te denken. Heynen is nu in balbezit. Heynen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dorienii - odette fc 1:4

71e minuut.
Zötzsche met een sublieme pass. Talv rent richting de bal. Talv speelt de bal door. Daar is Heynen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Heynen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dorienii - odette fc 1:5

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nobel met de inworp. Talv speelt de bal door. Nobel rent richting de bal. Nobel geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Nobel speelt de bal door. Talv met een sublieme pass. Heynen rent richting de bal. Heynen draait met de bal, schiet en ... Kurzynowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dorienii - odette fc 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dorienii 64%, odette fc 36%.
dorienii - odette fc 1:6