Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-15 18:04
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.01
  • Stadion: Rapidul Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 14265
Rapidul odette fc
old Tactiek aparare2
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
28 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
49.1 gemiddelde waardering 44.5
very good Schieten good
good Passen good
good Verdedigen good


2e minuut.
Rojo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Săvoiu komt het veld opgelopen.

4e minuut.
Drăguloiu is nu in balbezit. Drăguloiu geeft een lange en hoge pass. Ðức Kiên rent richting de bal. Ðức Kiên draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rapidul - odette fc 1:0

6e minuut.
Ðức Kiên is nu in balbezit. Talv tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ðức Kiên is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Iţic met een snel genomen vrije trap. Drăguloiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăguloiu schiet op doel. Rychłowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapidul - odette fc 2:0

7e minuut.
Klungelig pakt Lucas de bal. Ðức Kiên bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Phong legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ðức Kiên raakt geblesseerd tijdens het duel. Iţic legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Drăguloiu rent richting de bal. Drăguloiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapidul - odette fc 3:0

11e minuut.
Lucas speelt de bal door. Bârlădeanu is nu in balbezit. Bârlădeanu geeft een lange en hoge pass. Tomalak is nu in balbezit. Tomalak schiet op doel. Strohsack kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Việt Phong geeft de bal voor. Zovkić probeert naar een medespeler te passen. Tomalak rent richting de bal. Tomalak schiet op doel. Strohsack probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapidul - odette fc 3:1

15e minuut.
Drăguloiu rent richting de bal. Drăguloiu passt de bal zonder na te denken. Ðức Kiên is nu in balbezit. Ðức Kiên haalt uit met een fantastische trap. Rychłowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Szulakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulakowski geeft een lange en hoge pass. Ðức Kiên is nu in balbezit. Ðức Kiên draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rapidul - odette fc 4:1

26e minuut.
Săvoiu passt de bal zonder na te denken. Daar is Talv, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Talv met een sublieme pass. Tomalak rent richting de bal. Tomalak haalt uit met een fantastische trap. Strohsack probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Bârlădeanu passt de bal in één keer door. Tomalak is nu in balbezit. Angelas is nu in balbezit. Tomalak onderschept slim de pass. Tomalak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Drăguloiu rent richting de bal. Drăguloiu probeert naar een medespeler te passen. Ðức Kiên is nu in balbezit. Ðức Kiên haalt uit met een fantastische trap. Rychłowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapidul - odette fc 5:1

40e minuut.
Hoftun geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Tomalak de bal onder controle te krijgen. Iţic kopt de bal weg. Drăguloiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăguloiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rapidul - odette fc 6:1

43e minuut.
Ðức Kiên passt de bal in één keer door. Szulakowski rent richting de bal. Szulakowski passt de bal in één keer door. Drăguloiu is nu in balbezit. Drăguloiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapidul - odette fc 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapidul 40%, odette fc 60%.
Rapidul - odette fc 7:1

46e minuut.
Ðức Kiên geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Zaharescu de bal. Iţic speelt de bal door. Daar is Drăguloiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drăguloiu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Iordache onderschept slim de pass. Iordache geeft de bal voor. Tomalak bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomalak haalt uit met een fantastische trap. Strohsack probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapidul - odette fc 7:2

60e minuut.
Iţic bereikt de bal nog maar net als eerste. Iţic passt de bal in één keer door. Szulakowski rent richting de bal. Szulakowski geeft een lange en hoge pass. Drăguloiu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapidul - odette fc 8:2

60e minuut.
Vogels komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Inworp. Nobel met de inworp. Vogels rent richting de bal. Vogels schiet op doel. Iţic probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Bârlădeanu controleert de bal met de borst. Galinho speelt de bal door. Drăguloiu rent richting de bal. Drăguloiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapidul - odette fc 9:2

68e minuut.
Daar is Nobel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drăguloiu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bârlădeanu. Drăguloiu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Galinho komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Galinho geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Việt Phong de bal. Ðức Kiên rent richting de bal. Ðức Kiên draait met de bal, schiet en ... Rychłowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapidul - odette fc 10:2

76e minuut.
Vogels controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Angelas neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Bârlădeanu de bal. Drăguloiu rent richting de bal. Drăguloiu draait met de bal, schiet en ... Rychłowski bokst de bal weg. Ðức Kiên bereikt de bal nog maar net als eerste. Ðức Kiên schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapidul - odette fc 11:2

78e minuut.
Drăguloiu kopt de bal weg. Klungelig pakt Lucas de bal. Szulakowski probeert naar een medespeler te passen. Ðức Kiên is nu in balbezit. Ðức Kiên schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Drăguloiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăguloiu geeft een lange en hoge pass. Việt Phong probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ðức Kiên rent richting de bal. Ðức Kiên schiet op doel. Rychłowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapidul - odette fc 12:2

86e minuut.
Iţic probeert naar een medespeler te passen. Talv probeert naar een medespeler te passen. Vogels bereikt de bal nog maar net als eerste. Vogels haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapidul - odette fc 12:3

87e minuut.
Angelas geeft een lange en hoge pass. Vogels probeert de bal aan de voet te houden. Szulakowski rent richting de bal. Szulakowski geeft de bal voor. Drăguloiu maakt een snoekduik en kopt de bal. Rychłowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Nobel onderschept slim de pass. Vogels rent richting de bal. Zovkić rent richting de bal. Vogels verovert de bal door een tackle van achteren. Vogels draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapidul 37%, odette fc 63%.
Rapidul - odette fc 12:3