Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-08 18:04
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.01
  • Stadion: F.C.U1948 Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 12565
F.C.U1948 FC Dynamo
FCU 2 Tactiek tct-new
46% Balbezit 54%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
42.8 gemiddelde waardering 53.1
adequate Schieten excellent
adequate Passen solid
good Verdedigen good


2e minuut.
Drevland speelt de bal door. Bucur onderschept slim de pass. Inworp. Huarcaya met een snelle inworp. Attia geeft de bal voor. Paal!
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Taymullah bereikt de bal nog maar net als eerste. Diken verovert de bal door een tackle van achteren. Diken passt de bal zonder na te denken. Korkulionis is nu in balbezit. Korkulionis haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.U1948 - FC Dynamo 0:1

18e minuut.
Bolovan heeft problemen om de bal te vangen. Bolovan probeert naar een medespeler te passen. Seragnoli is nu in balbezit. Seragnoli draait met de bal, schiet en ... Skubic maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.U1948 - FC Dynamo 0:2

32e minuut.
Bolovan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Diken rent richting de bal. Diken passt de bal in één keer door. Maltritz bereikt de bal nog maar net als eerste. Maltritz draait met de bal, schiet en ... Skubic verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Seragnoli rent richting de bal. Korkulionis bereikt de bal nog maar net als eerste. Diken is nu in balbezit. Korkulionis rent richting de bal. Korkulionis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.U1948 74%, FC Dynamo 26%.
F.C.U1948 - FC Dynamo 0:2

46e minuut.
Bucur probeert naar een medespeler te passen. Bolovan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Taymullah de bal. Maltritz rent richting de bal. Maltritz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Holca geeft een lange en hoge pass. Diken bereikt de bal nog maar net als eerste. Diken passt de bal met de wreef. Korkulionis rent richting de bal. Korkulionis draait met de bal, schiet en ... Skubic bokst de bal weg.

57e minuut.
Wouters met de inworp. Maltritz rent richting de bal. Drevland begaat een overtreding. Maltritz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Maltritz komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Taymullah onderschept slim de pass. Huarcaya controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Bucur maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Korkulionis rent richting de bal. Korkulionis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Na een snelle pass probeert El-Sayed de bal onder controle te krijgen. Bolovan rent richting de bal. Bolovan geeft een lange en hoge pass. Korkulionis is nu in balbezit. Korkulionis draait met de bal, schiet en ... Skubic probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Inworp. Maltritz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Drevland onderschept slim de pass. Seragnoli rent richting de bal. Seragnoli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
O`Neill probeert naar een medespeler te passen. Maltritz bereikt de bal nog maar net als eerste. Taymullah begaat een overtreding. Taymullah krijgt een gele kaart.

74e minuut.
El-Sayed rent richting de bal. Diken verovert de bal door een tackle van achteren. Diken speelt de bal door. Seragnoli is nu in balbezit. Seragnoli draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Taymullah heeft problemen om de bal te vangen. Maltritz rent richting de bal. Maltritz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Maltritz rent richting de bal. Maltritz geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.U1948 - FC Dynamo 0:3

84e minuut.
Korkulionis is nu in balbezit. Korkulionis passt de bal met de wreef. Seragnoli rent richting de bal. Seragnoli schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Korkulionis passt de bal in één keer door. Diken probeert naar een medespeler te passen. Maltritz rent richting de bal. Maltritz draait met de bal, schiet en ... Skubic probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.U1948 73%, FC Dynamo 27%.
F.C.U1948 - FC Dynamo 0:3