Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 18:05
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.02
  • Stadion: Blue 91 Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 16391
Blue 91 FC.LIBERTY
T 02 4132 Tactiek atac ilie
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
17 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
56.7 gemiddelde waardering 53
formidable Schieten excellent
excellent Passen adequate
very good Verdedigen excellent


4e minuut.
Na een snelle pass probeert Thomaidis de bal onder controle te krijgen. Grigor bereikt de bal nog maar net als eerste. Calil verovert de bal door een tackle van achteren. Calil geeft een lange en hoge pass. Lasek springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Lasek bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwarz verovert de bal door een tackle van achteren. Cristache is nu in balbezit. Stygienko onderschept slim de pass. Stygienko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Pancu rent richting de bal. Pancu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Thomaidis met de inworp. Calil geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Lasek krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Bäffler probeert de bal met de borst te controleren. Dănceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bäffler tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bäffler krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Fondue probeert naar een medespeler te passen. Thomaidis rent richting de bal. Thomaidis geeft een lange en hoge pass. Stygienko is nu in balbezit. Stygienko haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Dănceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dănceanu geeft de bal voor. Hanganu is nu in balbezit. Hanganu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blue 91 - FC.LIBERTY 0:1

14e minuut.
Thomaidis verovert de bal door een tackle van achteren. Thomaidis geeft de bal voor. Stygienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Stygienko geeft een hoge lob. Lasek krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Grigor bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomaidis onderschept slim de pass. Thomaidis probeert naar een medespeler te passen. Stygienko is nu in balbezit. Stygienko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Pancu is nu in balbezit. Calil verovert de bal door een tackle van achteren. Stygienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Stygienko haalt uit met een fantastische trap. Dubina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Blue 91 - FC.LIBERTY 1:1

38e minuut.
Boc geeft de bal voor. Klungelig pakt Morocutti de bal. Beney bereikt de bal nog maar net als eerste. Dănceanu onderschept slim de pass. Dănceanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Pancu met een sublieme pass. Grigor rent richting de bal. Thomaidis begaat een overtreding. Thomaidis krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Pancu rent richting de bal. Thomaidis onderschept slim de pass. Thomaidis speelt de bal door. Lasek rent richting de bal. Lasek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blue 91 - FC.LIBERTY 2:1

45e minuut.
Dănceanu is nu in balbezit. Dănceanu speelt de bal door. Hanganu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanganu draait met de bal, schiet en ... Morocutti probeert de bal aan de voet te houden. Šetka bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue 91 39%, FC.LIBERTY 61%.
Blue 91 - FC.LIBERTY 2:1

58e minuut.
Cosachevici verovert de bal door een tackle van achteren. Cosachevici speelt de bal door. Lasek is nu in balbezit. Lasek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue 91 - FC.LIBERTY 3:1

63e minuut.
Ferrillo controleert de bal met de borst. Lasek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ferrillo. Ferrillo krijgt een gele kaart. Lasek raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Calil wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Cosachevici bereikt de bal nog maar net als eerste. Boc verovert de bal door een tackle van achteren. Boc geeft de bal voor. Hanganu is nu in balbezit. Hanganu schiet op doel. Šetka bokst de bal weg.

77e minuut.
Hanganu kan de bal niet met de borst controleren. Beney bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanganu verovert de bal door een tackle van achteren. Dănceanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dănceanu haalt uit met een fantastische trap. Šetka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Thomaidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Thomaidis passt de bal in één keer door. Stygienko is nu in balbezit. Stygienko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue 91 - FC.LIBERTY 4:1

89e minuut.
Boc verovert de bal door een tackle van achteren. Boc met een sublieme pass. Hanganu rent richting de bal. Hanganu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blue 91 - FC.LIBERTY 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue 91 40%, FC.LIBERTY 60%.
Blue 91 - FC.LIBERTY 4:2